Junioren Zwemfestijn (26 november)


District de Kempen nodigt alle Jong Nederland junioren uit om mee te doen aan het Junioren Zwemfestijn in Eindhoven.

Het thema: Zwemmen
Wanneer: zondag 26 november 2017
Waar: De Tongelreep, Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven
Tijd: om 12.30 gaan de kleedkamers open. Het duurt tot 16.30 uur.
Aanmelden: zsm!
Kosten: € 6,00 euro per kind
Dresscode: Zwemkleding

Graag groepen van 6 tot 8 leden en 2 stafleden.
Eén vrijwilliger loopt met de groep het spelparcours ,de andere staat bij een spel. Vrijwilligers die bij een spel staan, melden zich na het omkleden bij de organisatie.
Leden moeten in bezit zijn van Zwemdiploma A.

Mail je aanmelding naar jndekempen@hotmail.com.
Gebruik dit mailadres ook voor tips en/of vragen.

Dit vermeldt je bij je aanmelding


- naam afdeling
- het aantal deelnemende groepen met hoeveel deelnemers
- naam groepsleiding
- naam spelbegeleiding

Planning en tips voor vrijwilligers


* Zodra je aankomt bij het zwembad tref je mensen van de organisatie aan. Zij geven aan wanneer je naar de kleedlokalen mag. De kleedlokalen die we mogen gebruiken worden aangegeven met een Jong Nederland “poster”. 
* Laat de leden zoveel mogelijk kleding in de tas stoppen om te voorkomen dat spullen kwijtraken. De keuze is aan de groepen zelf om de spullen in de kleedkamers achter te laten of de tassen mee te nemen naar de tribune. 
* De kleedkamers gaan op slot, het is handig om een lunchpakket en een handdoek mee te nemen naar het zwembad.
* Als iedereen van de groep omgekleed is ga je naar het bad. De leden en vrijwilligers die met de groep meelopen nemen plaats op de tribune. Diegene die genoteerd is om een spel te begeleiden, meldt zich bij de organisatie. Daar waar mogelijk helpt de spelleiding ook om een spel mee klaar te zetten. 
* Laat de kinderen een handdoek klaarleggen en eventueel een koek/fruit. Mochten ze het koud hebben of honger kunnen ze zelf naar de tribune. 
* De kinderen moeten een baantje “proefzwemmen” voor de badmeester/juf. Daar waar nodig wordt er feedback gegeven over kinderen aan de groepsleiding. ·
* Na het laatste spel is het fijn als de spelleiding even het spel mee opruimt zodat dit werk niet alleen voor de organisatie blijft liggen. De leden en vrijwilligers kunnen zich om gaan kleden. 
* Iedereen verzamelt zich op de gang/in de hal. Hier vind tde prijsuitreiking plaats.
* Tip: neem een wasmand mee voor alle schoenen, als het slecht weer is knikkeren kinderen deze in de tas bij de droge/schone kleren, niet handig...