Landelijk seniorentoernooi 2016: wie, wat, waar, wanneer?


Het seniorentoernooi vindt plaats in Vorstenbosch op 27, 28 en 29 mei 2016.

Jullie worden op vrijdag 27 mei rond 19.00 uur verwacht op het terrein en zondag 29 mei rond 12.00 uur is het weer afgelopen. Het is de bedoeling dat elke afdeling zelf tenten meeneemt, waar de senioren en leiding dit weekend in slaapt.

Overdag wordt er gestreden voor de hoofdprijs, deze wordt zondagochtend uitgereikt aan het beste en meest fanatieke senioren-team van Nederland.

Groepen


Je strijdt met je eigen afdeling. De groepen mogen bestaan uit 6-10 senioren. Kun je met je eigen afdeling geen complete groep maken, maar wil je toch meedoen? Meld je dan toch aan, dan proberen we je met een andere afdeling samen te voegen.

Kosten


De kosten voor het gehele weekend zijn €15,- per lid. Per groep mag er 2 leiding gratis mee. Gaat er meer leiding mee, vragen we €15,- per extra leiding.

Verdere informatie


De precieze tijden en locatie, het draaiboek en andere informatie die je nodig hebt voor dit weekend ontvang je na aanmelding. Is er informatie van je eigen afdeling waar wij rekening mee moeten houden voor het toernooi? Mail dit dan naar jnvorstenbosch@hotmail.com.

Aanmelden


Hier kun je je aanmelden!