Gratis training voor International Awardbegeleiders

12-05-2016


Deze training is bedoeld voor iedereen die als begeleider met het programma van de International Award wil starten en een groep deelnemers wil begeleiden. Het volgen van deze cursus is een voorwaarde om het programma te mogen en te kunnen uitvoeren. De training is geconcentreerd in 1 dag. Ook dit jaar kunnen Jong Nederland begeleiders deze cursus gratis volgen.

19 mei: districtsbezoek district Tilburg voor alle leiding en bestuursleden

12-05-2016


Op donderdag 19 mei gaat het Landelijk Bestuur op pad voor de districtentoer. Dit keer bij district Tilburg. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van ASG (Vredeman de Vriesstraat 38a te Tilburg). Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook bij?

District Tilburg: Jong Nederland Drunen, Jong Nederland ASG, Jong Nederland Loven-Besterd, Jong Nederland Reeshof en Jong Nederland Den Hout.

Zie hier op welke datum het bestuur in jouw district komt.

11 mei: districtsbezoek district De Kempen voor alle leiding en bestuursleden

06-05-2016


Op woensdag 11 mei gaat het Landelijk Bestuur op pad voor de districtentoer. Dit keer district De Kempen. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van Reusel (Hulselse Dijk 32). Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook bij?

District De Kempen: Jong Nederland Diessen, Jong Nederland de Fakkel, Eindhoven, Jong Nederland Rapenland, Eindhoven, Jong Nederland Hapert, Jong Nederland Reusel, Jong Nederland Vessem, Jong Nederland Wintelre en Jong Nederland Gerwen.

Zie hier op welke datum het bestuur in jouw district komt

Geef je nog snel op voor het landelijk seniorentoernooi!

26-04-2016


Aanmelden kan nog tot 1 mei. Het landelijk seniorentoernooi vindt plaats in Vorstenbosch op 27, 28 en 29 mei 2016. Stijd met je senioren voor de hoofdprijs, deze wordt zondagochtend uitgereikt aan het beste en meest fanatieke senioren-team van Nederland.

woensdag 20 april: districtbezoek district Utrecht & Groot-Haarlem

19-04-2016


Op woensdag 20 april is het allereerste districtsbezoek van de districtentoer. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van Harmelen (Uithof 3). Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook bij? 

District Utrecht: Jong Nederland Buren, Jong Nederland Harmelen, Jong Nederland Hilversum, Jong Nederland Cabauw, Jong Nederland Werkhoven

District Groot-Haarlem: Jong Nederland Bennebroek, Jong Nederland Halfweg-Zwanenburg, Jong Nederland Spaarndam
Jong Nederland Avenhorn

Zie hier op welke datum het bestuur in jouw district komt.

Week van de teek

11-04-2016


Met de Week van de Teek willen een groot aantal samenwerkende organisaties iedereen bewust maken van de gevaren van een tekenbeet. Tijdens de week wordt via een speciale website weekvandeteek.nl en de landelijke media aandacht besteed aan de gevolgen van een tekenbeet. Wat kun je doen om een tekenbeet te voorkomen? Hoe kun je je het beste beschermen? En hoe controleer je jezelf op een tekenbeet?

Hier vind je het tekenregistratieformulier

Call for candidates for the position of Fimcap President

07-04-2016


The responsibilities of the presidium:
- To strategically plan the way forward for FIMCAP, based on the decisions of the General Assembly and the Intercontinental Bureau.
- To participate in regular presidium meetings, online and in real life.
- To have time for presidium work and tasks in between meetings.
- To establish and maintain contacts with the continental representatives, the current member organisations and possible new member organisations.
- To chair the meetings of the Intercontinental Bureau
- To take an active role in the organization and preparation of FIMCAP conferences and activities, like the World Camp.
- To represent FIMCAP both externally as internally.
- To follow up the finances and subvention files and staying informed on the newest developments concerning subventions.
- To chair and prepare the next General Assembly.

27-29 Mei landelijk seniorenternooi in Vorstenbosch

05-04-2016


Wie, wat, waar, wanneer?
Het seniorentoernooi vindt plaats in Vorstenbosch op 27, 28 en 29 mei 2016. Jullie worden op vrijdag 27 mei rond 19.00 uur verwacht op het terrein en zondag 29 mei rond 12.00 uur is het weer afgelopen. Het is de bedoeling dat elke afdeling zelf tenten meeneemt, waar de senioren en leiding dat weekend in slaapt. Overdag wordt er gestreden voor de hoofdprijs, deze wordt zondagochtend uitgereikt aan het beste en meest fanatieke senioren-team van Nederland.

Groepen
Je strijdt met je eigen afdeling. De groepen mogen bestaan uit 6-10 senioren. Kun je met je eigen afdeling geen complete groep maken, maar wil je toch meedoen? Meld je dan toch aan, dan proberen we je met een andere afdeling samen te voegen.

Meer informatie lees je hier

Idee 1 2016

30-03-2016


Op 1 april (geen grapje!) wordt Idee 1 van 2016 bezorgd! Nieuw dit jaar is dat Idee als proef volledig fullcolour uitgebracht wordt. Om de brochure Protocol Preventie Ongewenste Intimiteiten te bekostigen, is besloten om in 2016 Idee maar 3 keer uit te brengen. Ben jij ingeschreven als leiding, maar ontvang je Idee niet, laat ons dit dan weten via idee@jongnederland.nl. Mail ons ook als Idee op het verkeerde adres bezorgd wordt of als jullie 2 exemplaren op 1 adres ontvangen en 1 exemplaar voldoende vinden.

Heb je de laatste nieuwsbrief van Fimcap al gelezen?

29-03-2016


Jong Nederland is aangesloten bij de Fimcap. Dit is een internationale overkoepelende organisatie voor jeugdverenigingen niet alleen vanuit Europa maar wereldwijd.
Hier kun je de laatste nieuwsbrief lezen.

Pagina: 1 .... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 .... 32