Kidsparty JongNL 9 en 10 april in Arcen

28-01-2016


De Kids Party wordt georganiseerd door de Limburgse organisaties JongNL, Scouting en IVN. Wie krijgt de hand van Jonkvrouw Mirabelle van Kasteel Arcen? Wie mag met haar trouwen? Natuurlijk de dapperste Ridder van het land en vooral eentje die niet bang is in het donker!

5 Tot 12 jarigen van JongNL, Jong Nederland, Scouting en IVN helpen mee de dapperste en liefste Ridder te kiezen die er is. Wordt het de altijd speelse Ridder Floris, de slimme Ridder Lancelot of toch de sportieve Alfonso? Doe mee aan stoere Ridderspelen, Wedstrijden, Demonstraties, Spannende Speurtochten en verdien zoveel mogelijk munten voor een stem op jouw favoriete prins.

Komen jullie ook?

Maak gebruik van de teruggaaf energiebelasting

12-01-2016


Check of je afdeling recht heeft op het terugvragen van een deel van de door jullie betaalde energiebelasting (EB). Je kunt dit vooraf nagaan door het stroomschema in te vullen. Als jullie in aanmerking komen, dan kun je vervolgens het formulier Teruggaaf energiebelasting kerken en instellingen invullen en opsturen. Als Jong Nederland afdeling behoor je tot de categorie sociale instellingen.

Ga naar het stroomschema en het formulier Teruggaaf Energiebelasting

NL Doet: aanmelden voor 29 januari!

12-01-2016


Op 11 en 12 maart 2016 is het voor de twaalfde keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. Meld jullie klus aan op www.nldoet.nl! Dit is ook een PRkans voor jullie afdeling: meet de activiteit breed uit in de pers (naamsbekendheid!) en misschien houd je er ook nog wel nieuwe vrijwilligers aan over. Als jullie je aanmelden voor 29 januari (datum was eerst 25 januari en is verlengd), kun je ook een financiële bijdrage van maximaal € 400,= aanvragen bij het Oranje Fonds (op=op).

Lees verder

Jantje Beton collecte

10-12-2015


Afdelingen kunnen zich aanmelden voor de Jantje Beton Collecte van 7 t/m 12 maart 2016. De helft van de opbrengst mag de club zelf houden, bijvoorbeeld voor het opknappen van een speelplek/blokhut, de aanschaf van speelmaterialen of de organisatie van buitenactiviteiten voor kinderen. De andere helft van de opbrengst zet Jantje Beton in voor buitenspeelprojecten in het hele land. Deelname is gratis en Jantje Beton verzorgt alle collectematerialen en de promotie. Doen jullie ook mee?

Landelijk seniorentoernooi 2016

08-12-2015


Jong Nederland Vorstenbosch organiseert 27-29 mei 2016 het Seniorentoernooi voor het district. Aangezien er nog voldoende ruimte beschikbaar is voor overige afdelingen, hebben ze besloten om het Seniorentoernooi landelijk te organiseren.
Mochten jullie nog een gaatje hebben in jullie agenda en zin hebben in een supergezellig weekend, dan zijn jullie meer dan welkom!

Meer informatie volgt nog! Reserveer het laatste weekend van mei alvast in jullie agenda's!

Bestandsoverzichten en lidmaatschapsboekje zijn verstuurd

24-11-2015


Afgelopen week zijn naar alle secretarissen een bestandsoverzicht gestuurd, samen met het lidmaatschapsboekje en het blokhutformulier. Zij moeten voor 4 januari de gegevens gecheckt en aangevuld hebben. Zorg er dus zelf ook voor dat alles juist en compleet geregistreerd staat.In het lidmaatschapsboekje staat alles wat je moet weten als je lid bent van Jong Nederland. Deze is ook te vinden op het leidinggedeelte van de site. Het blokhutformulier is met name om de verhuurlijst voor iedereen actueel te houden.

Oproep Zwemfestijn voor junioren!

24-11-2015


District de Kempen organiseert een zwemfestijn op zondag 6 december van 12.15 tot 16.30 uur, in zwembad de Tongelreep in Eindhoven. Er zijn nog plaatsen voor Jong Nederlandafdelingen vrij. Wil je met jouw juniorengroep meedoen? Mail dan heel snel naar: jndekempen@hotmail.com. District de Kempen hoopt jullie daar te zien!

Aanmelden Afdelingsraad voor 1 november

29-10-2015


De afdelingsraad is op zaterdag 7 november te Borkel en Schaft. Dit is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur hèt moment om elkaar (weer eens) te spreken. Alle leiding en bestuursleden zijn welkom. We hopen ook van jullie afdeling een afvaardiging te ontmoeten. Meld je voor 1 november aan via het inschrijfformulier op de website. De benodigde documenten zijn te downloaden via het leidinggedeelte op www.jongnederland.nl/afdelingsraad.

Vraag hier je wachtwoord voor het leidinggedeelte aan

Extra aanbod tijdens de afdelingsraad

29-10-2015


The International Award for Young People
Tijdens de afdelingsraad komt Pascalle Cup, initiatiefneemster van dit project in Nederland. Zij vertelt over de Award, de internationale mogelijkheden, de impact en hoe je als begeleider kunt meedoen.

Speluitwisseling
Uit de enquête, cursussen en gesprekken blijkt dat iedereen het leuk vindt om spellen uit te wisselen. Nu is er deze uitwisselmogelijkheid! Mail vooraf één spel in elk van de volgende categorieën: met een grote groep, meeste favoriet tijdens opkomsten, bij bijzondere gelegenheden, favoriet op kamp, voor senioren/16+ers, sport-anders-spel. Als je de leukste inzending hebt in de laatste categorie, win je ook nog een prijs!

Update Notitie Alcoholbeleid

26-10-2015


N.a.v. de veranderde wetgeving is een werkgroep samengekomen om de Notitie Alcoholbeleid te actualiseren. De Notitie is te lezen op het leidinggedeelte van de site. Het bestuur bedankt de werkgroep en is zeer tevreden met het resultaat.

Pagina: 1 .... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 .... 31