Meerjarenbeleidsplan 2016-2019

26-10-2015


Het Landelijk Bestuur heeft, met jullie reacties uit de enquêtes van vorig jaar, het meerjarenbeleidsplan 2016-2019 gemaakt.
Jullie top 3 is: meer cursussen, grotere naamsbekendheid, leuk en afwisselend spelaanbod. Zoals jullie kunnen zien, zijn deze duidelijk meegenomen. Aan jullie vraag om de mogelijkheid tot speluitwisseling, geven we zelfs de komende afdelingsraad al gehoor! We hopen dan ook dat jullie erbij zijn!

Het meerjarenbeleid kun je vinden op onze website

Kom naar de afdelingraad op 7 november

06-10-2015


Alle secretarissen hebben de uitnodiging en agenda per mail ontvangen voor de afdelingsraad op zaterdag 7 november te Borkel en Schaft. De afdelingsraad is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur hèt moment om elkaar (weer eens) te spreken. Tijdens de bijeenkomst wil het Landelijk Bestuur praten over belangrijke en/of interessante ontwikkelingen binnen Jong Nederland. Alle leiding en bestuursleden zijn welkom. We hopen ook van jullie afdeling een afvaardiging te ontmoeten. Meld je voor 1 november aan via het inschrijfformulier op de website. De benodigde documenten zijn te downloaden via het leidinggedeelte op www.jongnederland.nl/afdelingsraad.

Vraag hier je wachtwoord voor het leidinggedeelte aan

Oproep crowdfundingfilmpje

29-09-2015


Voor het nieuwe spelboekje willen we een crowdfunding starten en een filmpje maken om uit te leggen wat we bij Jong Nederland doen. Wil jij met jouw afdeling hier een rol in spelen, laat ons dit dan voor 13 oktober weten. Stuur een mail naar info@jongnederland.nl.

Veel plezier tijdens het Jong Nederland Festival in Dierenrijk

28-09-2015


Voor degene die komende zondag naar het Dierenrijk in Nuenen gaan: heel veel plezier!! Stuur vooral ook leuke foto's door naar info@jongnederland.nl (graag in hoge resolutie, dus wellicht WeTransfer o.i.d. gebruiken). Als aanvulling kun je gebruik maken van de gratis app van Dierenrijk! Kijk op de plattegrond waar je de dieren kunt vinden en lees meteen al wat leuke weetjes. Bij de dag-info zie je welke shows hoe laat gaan plaatsvinden. Ook kun je met de app een speciale speurtocht volgen, via speelse aanwijzingen ga je kriskras door Dierenrijk en beleef je het park net even anders. Let goed op, want je kunt je dierenkennis direct testen in de leuke dierenquiz.

Meer informatie over het Festival

Stimuleringsregeling landelijke activiteiten

22-09-2015


Bij Jong Nederland worden heel wat festiviteiten georganiseerd. De uitdaging is vaak om dat met zo min mogelijk kosten te doen. Maar soms wil je net even dat extraatje! Voor landelijke activiteiten is dat extraatje mogelijk in de vorm van de stimuleringsregeling. Wanneer een afdeling/district een activiteit organiseert waar alle, bij Jong Nederland aangesloten, afdelingen aan kunnen deelnemen is het mogelijk om een verzoek te doen aan het Landelijk Bestuur voor een financiële bijdrage. Om dat ene te kunnen betalen wat net buiten de begroting valt. Bijvoorbeeld een verzoek om € 75 bij te dragen voor de huur van een springkussen, dat niet betaald kan worden uit de reguliere begroting.

Hoe je de aanvraag kunt doen, kun je lezen op het ledengedeelte van onze site

Win 2 kaartjes voor Bike MOTION Benelux, de beurs voor de sportieve fietser

21-09-2015


Bike MOTION is dé plek waar wielrenners, mountainbikers en trekkingfietsers alles vinden voor hun passie. De meest toonaangevende fietsbeurs van de Benelux is dit jaar van 16 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Vind je nieuwe fiets of precies dat onderdeel wat je nodig hebt. Je kunt twee toegangskaartjes winnen! Hoe? Stuur voor 25 september een mailtje naar info@jongnederland.nl dat je graag kaartjes wil winnen. We mogen 5 winnaars kiezen.

Bike MOTION Benelux, 16 t/m 19 oktober 2015, Jaarbeurs | Utrecht

Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Landelijke vrijwilligersdag

21-09-2015


Voor Jong Nederland zijn heel veel vrijwilligers actief. Er zijn naast lokale, ook 40 vrijwilligers die zich landelijk inzetten. Deze mensen hebben we 5 september bedankt middels een landelijke vrijwilligersdag. We hebben een rondleiding gehad in het voetbalstadion van Willem II en een workshop Outdoor Cooking. We hebben gekletst, gelachen, kennis gemaakt, inspiratie opgedaan, geleerd, heerlijk gegeten en nieuwe ideeën bedacht.

In het fotoboek op de website een impressie…

Extra screening bij VOG

08-09-2015


Een aanvraag voor de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan sinds 1 juli ook worden afgewezen enkel op basis van politiegegevens. Voorheen kon een VOG alleen worden geweigerd op basis van justitiële gegevens.

Lees hier verder

Idee 3 wordt volgende week bezorgd

27-08-2015


Volgende week vrijdag valt, als het goed is, Idee 3 bij je op de mat! Heb jij Idee 3 niet ontvangen en sta je wel ingeschreven, stuur dan een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Burendag: aanmelden voor 1 september!

26-08-2015


Grijp je kans en doe een leuke Jong Nederland-activiteit met je buren! Meld je activiteit aan voor 1 september en vraag eventueel een maximum bedrag van €450 aan om het te bekostigen.

Pagina: 1 .... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 .... 31