Bestandsoverzichten en lidmaatschapsboekje zijn verstuurd

24-11-2015


Afgelopen week zijn naar alle secretarissen een bestandsoverzicht gestuurd, samen met het lidmaatschapsboekje en het blokhutformulier. Zij moeten voor 4 januari de gegevens gecheckt en aangevuld hebben. Zorg er dus zelf ook voor dat alles juist en compleet geregistreerd staat.In het lidmaatschapsboekje staat alles wat je moet weten als je lid bent van Jong Nederland. Deze is ook te vinden op het leidinggedeelte van de site. Het blokhutformulier is met name om de verhuurlijst voor iedereen actueel te houden.

Oproep Zwemfestijn voor junioren!

24-11-2015


District de Kempen organiseert een zwemfestijn op zondag 6 december van 12.15 tot 16.30 uur, in zwembad de Tongelreep in Eindhoven. Er zijn nog plaatsen voor Jong Nederlandafdelingen vrij. Wil je met jouw juniorengroep meedoen? Mail dan heel snel naar: jndekempen@hotmail.com. District de Kempen hoopt jullie daar te zien!

Aanmelden Afdelingsraad voor 1 november

29-10-2015


De afdelingsraad is op zaterdag 7 november te Borkel en Schaft. Dit is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur hèt moment om elkaar (weer eens) te spreken. Alle leiding en bestuursleden zijn welkom. We hopen ook van jullie afdeling een afvaardiging te ontmoeten. Meld je voor 1 november aan via het inschrijfformulier op de website. De benodigde documenten zijn te downloaden via het leidinggedeelte op www.jongnederland.nl/afdelingsraad.

Vraag hier je wachtwoord voor het leidinggedeelte aan

Extra aanbod tijdens de afdelingsraad

29-10-2015


The International Award for Young People
Tijdens de afdelingsraad komt Pascalle Cup, initiatiefneemster van dit project in Nederland. Zij vertelt over de Award, de internationale mogelijkheden, de impact en hoe je als begeleider kunt meedoen.

Speluitwisseling
Uit de enquête, cursussen en gesprekken blijkt dat iedereen het leuk vindt om spellen uit te wisselen. Nu is er deze uitwisselmogelijkheid! Mail vooraf één spel in elk van de volgende categorieën: met een grote groep, meeste favoriet tijdens opkomsten, bij bijzondere gelegenheden, favoriet op kamp, voor senioren/16+ers, sport-anders-spel. Als je de leukste inzending hebt in de laatste categorie, win je ook nog een prijs!

Update Notitie Alcoholbeleid

26-10-2015


N.a.v. de veranderde wetgeving is een werkgroep samengekomen om de Notitie Alcoholbeleid te actualiseren. De Notitie is te lezen op het leidinggedeelte van de site. Het bestuur bedankt de werkgroep en is zeer tevreden met het resultaat.

Meerjarenbeleidsplan 2016-2019

26-10-2015


Het Landelijk Bestuur heeft, met jullie reacties uit de enquêtes van vorig jaar, het meerjarenbeleidsplan 2016-2019 gemaakt.
Jullie top 3 is: meer cursussen, grotere naamsbekendheid, leuk en afwisselend spelaanbod. Zoals jullie kunnen zien, zijn deze duidelijk meegenomen. Aan jullie vraag om de mogelijkheid tot speluitwisseling, geven we zelfs de komende afdelingsraad al gehoor! We hopen dan ook dat jullie erbij zijn!

Het meerjarenbeleid kun je vinden op onze website

Kom naar de afdelingraad op 7 november

06-10-2015


Alle secretarissen hebben de uitnodiging en agenda per mail ontvangen voor de afdelingsraad op zaterdag 7 november te Borkel en Schaft. De afdelingsraad is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur hèt moment om elkaar (weer eens) te spreken. Tijdens de bijeenkomst wil het Landelijk Bestuur praten over belangrijke en/of interessante ontwikkelingen binnen Jong Nederland. Alle leiding en bestuursleden zijn welkom. We hopen ook van jullie afdeling een afvaardiging te ontmoeten. Meld je voor 1 november aan via het inschrijfformulier op de website. De benodigde documenten zijn te downloaden via het leidinggedeelte op www.jongnederland.nl/afdelingsraad.

Vraag hier je wachtwoord voor het leidinggedeelte aan

Oproep crowdfundingfilmpje

29-09-2015


Voor het nieuwe spelboekje willen we een crowdfunding starten en een filmpje maken om uit te leggen wat we bij Jong Nederland doen. Wil jij met jouw afdeling hier een rol in spelen, laat ons dit dan voor 13 oktober weten. Stuur een mail naar info@jongnederland.nl.

Veel plezier tijdens het Jong Nederland Festival in Dierenrijk

28-09-2015


Voor degene die komende zondag naar het Dierenrijk in Nuenen gaan: heel veel plezier!! Stuur vooral ook leuke foto's door naar info@jongnederland.nl (graag in hoge resolutie, dus wellicht WeTransfer o.i.d. gebruiken). Als aanvulling kun je gebruik maken van de gratis app van Dierenrijk! Kijk op de plattegrond waar je de dieren kunt vinden en lees meteen al wat leuke weetjes. Bij de dag-info zie je welke shows hoe laat gaan plaatsvinden. Ook kun je met de app een speciale speurtocht volgen, via speelse aanwijzingen ga je kriskras door Dierenrijk en beleef je het park net even anders. Let goed op, want je kunt je dierenkennis direct testen in de leuke dierenquiz.

Meer informatie over het Festival

Stimuleringsregeling landelijke activiteiten

22-09-2015


Bij Jong Nederland worden heel wat festiviteiten georganiseerd. De uitdaging is vaak om dat met zo min mogelijk kosten te doen. Maar soms wil je net even dat extraatje! Voor landelijke activiteiten is dat extraatje mogelijk in de vorm van de stimuleringsregeling. Wanneer een afdeling/district een activiteit organiseert waar alle, bij Jong Nederland aangesloten, afdelingen aan kunnen deelnemen is het mogelijk om een verzoek te doen aan het Landelijk Bestuur voor een financiële bijdrage. Om dat ene te kunnen betalen wat net buiten de begroting valt. Bijvoorbeeld een verzoek om € 75 bij te dragen voor de huur van een springkussen, dat niet betaald kan worden uit de reguliere begroting.

Hoe je de aanvraag kunt doen, kun je lezen op het ledengedeelte van onze site

Pagina: 1 .... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 .... 32