Veel plezier tijdens het Jong Nederland Festival in Dierenrijk

28-09-2015


Voor degene die komende zondag naar het Dierenrijk in Nuenen gaan: heel veel plezier!! Stuur vooral ook leuke foto's door naar info@jongnederland.nl (graag in hoge resolutie, dus wellicht WeTransfer o.i.d. gebruiken). Als aanvulling kun je gebruik maken van de gratis app van Dierenrijk! Kijk op de plattegrond waar je de dieren kunt vinden en lees meteen al wat leuke weetjes. Bij de dag-info zie je welke shows hoe laat gaan plaatsvinden. Ook kun je met de app een speciale speurtocht volgen, via speelse aanwijzingen ga je kriskras door Dierenrijk en beleef je het park net even anders. Let goed op, want je kunt je dierenkennis direct testen in de leuke dierenquiz.

Meer informatie over het Festival

Stimuleringsregeling landelijke activiteiten

22-09-2015


Bij Jong Nederland worden heel wat festiviteiten georganiseerd. De uitdaging is vaak om dat met zo min mogelijk kosten te doen. Maar soms wil je net even dat extraatje! Voor landelijke activiteiten is dat extraatje mogelijk in de vorm van de stimuleringsregeling. Wanneer een afdeling/district een activiteit organiseert waar alle, bij Jong Nederland aangesloten, afdelingen aan kunnen deelnemen is het mogelijk om een verzoek te doen aan het Landelijk Bestuur voor een financiële bijdrage. Om dat ene te kunnen betalen wat net buiten de begroting valt. Bijvoorbeeld een verzoek om € 75 bij te dragen voor de huur van een springkussen, dat niet betaald kan worden uit de reguliere begroting.

Hoe je de aanvraag kunt doen, kun je lezen op het ledengedeelte van onze site

Win 2 kaartjes voor Bike MOTION Benelux, de beurs voor de sportieve fietser

21-09-2015


Bike MOTION is dé plek waar wielrenners, mountainbikers en trekkingfietsers alles vinden voor hun passie. De meest toonaangevende fietsbeurs van de Benelux is dit jaar van 16 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Vind je nieuwe fiets of precies dat onderdeel wat je nodig hebt. Je kunt twee toegangskaartjes winnen! Hoe? Stuur voor 25 september een mailtje naar info@jongnederland.nl dat je graag kaartjes wil winnen. We mogen 5 winnaars kiezen.

Bike MOTION Benelux, 16 t/m 19 oktober 2015, Jaarbeurs | Utrecht

Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

Landelijke vrijwilligersdag

21-09-2015


Voor Jong Nederland zijn heel veel vrijwilligers actief. Er zijn naast lokale, ook 40 vrijwilligers die zich landelijk inzetten. Deze mensen hebben we 5 september bedankt middels een landelijke vrijwilligersdag. We hebben een rondleiding gehad in het voetbalstadion van Willem II en een workshop Outdoor Cooking. We hebben gekletst, gelachen, kennis gemaakt, inspiratie opgedaan, geleerd, heerlijk gegeten en nieuwe ideeën bedacht.

In het fotoboek op de website een impressie…

Extra screening bij VOG

08-09-2015


Een aanvraag voor de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan sinds 1 juli ook worden afgewezen enkel op basis van politiegegevens. Voorheen kon een VOG alleen worden geweigerd op basis van justitiële gegevens.

Lees hier verder

Idee 3 wordt volgende week bezorgd

27-08-2015


Volgende week vrijdag valt, als het goed is, Idee 3 bij je op de mat! Heb jij Idee 3 niet ontvangen en sta je wel ingeschreven, stuur dan een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Burendag: aanmelden voor 1 september!

26-08-2015


Grijp je kans en doe een leuke Jong Nederland-activiteit met je buren! Meld je activiteit aan voor 1 september en vraag eventueel een maximum bedrag van €450 aan om het te bekostigen.

Landelijk Bureau beperkt bereikbaar

21-07-2015


In de zomerperiode is het Landelijk Bureau op donderdag telefonisch niet bereikbaar. Voor als jullie nog op kamp gaan: veel plezier! En ook een fijne zomer(vakantie)!

Presentator crowdfunding filmpje gezocht!

08-07-2015


Voor het nieuwe spelboekje willen we een crowdfunding starten en een filmpje maken om uit te leggen wat we bij Jong Nederland doen. Wil jij met jouw afdeling hier een rol in spelen, laat ons dit dan zsm weten. Stuur een mail naar info@jongnederland.nl.

Voorkom een ramp op kamp

07-07-2015


Brandweer Nuenen twittert:
Tip van onze Belgische collega's. Speciaal voor kindervakantiekamp, @scouting_nl & @JongNederland #brandveiligleven
@BWDePanne: Voorkom een ramp op kamp. Plaats ook een rookmelder in uw tent.

Bekijk hier het filmpje!

Pagina: 1 .... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 .... 31