Landelijke vrijwilligersdag

21-09-2015


Voor Jong Nederland zijn heel veel vrijwilligers actief. Er zijn naast lokale, ook 40 vrijwilligers die zich landelijk inzetten. Deze mensen hebben we 5 september bedankt middels een landelijke vrijwilligersdag. We hebben een rondleiding gehad in het voetbalstadion van Willem II en een workshop Outdoor Cooking. We hebben gekletst, gelachen, kennis gemaakt, inspiratie opgedaan, geleerd, heerlijk gegeten en nieuwe ideeën bedacht.

In het fotoboek op de website een impressie…

Extra screening bij VOG

08-09-2015


Een aanvraag voor de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan sinds 1 juli ook worden afgewezen enkel op basis van politiegegevens. Voorheen kon een VOG alleen worden geweigerd op basis van justitiële gegevens.

Lees hier verder

Idee 3 wordt volgende week bezorgd

27-08-2015


Volgende week vrijdag valt, als het goed is, Idee 3 bij je op de mat! Heb jij Idee 3 niet ontvangen en sta je wel ingeschreven, stuur dan een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Burendag: aanmelden voor 1 september!

26-08-2015


Grijp je kans en doe een leuke Jong Nederland-activiteit met je buren! Meld je activiteit aan voor 1 september en vraag eventueel een maximum bedrag van €450 aan om het te bekostigen.

Landelijk Bureau beperkt bereikbaar

21-07-2015


In de zomerperiode is het Landelijk Bureau op donderdag telefonisch niet bereikbaar. Voor als jullie nog op kamp gaan: veel plezier! En ook een fijne zomer(vakantie)!

Presentator crowdfunding filmpje gezocht!

08-07-2015


Voor het nieuwe spelboekje willen we een crowdfunding starten en een filmpje maken om uit te leggen wat we bij Jong Nederland doen. Wil jij met jouw afdeling hier een rol in spelen, laat ons dit dan zsm weten. Stuur een mail naar info@jongnederland.nl.

Voorkom een ramp op kamp

07-07-2015


Brandweer Nuenen twittert:
Tip van onze Belgische collega's. Speciaal voor kindervakantiekamp, @scouting_nl & @JongNederland #brandveiligleven
@BWDePanne: Voorkom een ramp op kamp. Plaats ook een rookmelder in uw tent.

Bekijk hier het filmpje!

JongNL FilmFestival 27 september

03-07-2015


Iedereen die in het eerste of tweede jaar van het V.O. zit en aangesloten is bij JongNL Limburg of Jong Nederland kan meedoen aan dit te gekke FilmFestival. Gaat er een acteur in jou schuil, of wil je gewoon alles weten over het monteren van een film? Geef je dan nu op voor het FilmFestival! Elke deelnemer (leden en leiding) betaalt 14,95 euro. Opgeven via jongnl.nl tot uiterlijk 13 september. Voor elke 8 deelnemers vragen we tenminste 1 begeleider mee te komen. Hier lees je meer

Oproep Werkgroep Cursusaanbod

23-06-2015


We willen een werkgroep formeren die in 3 à 4 bijeenkomsten een advies formuleert aan het Landelijk Bestuur voor de verbetering van de bestaande cursussen. Dit wordt 7 november tijdens de Afdelingsraad aan de afdelingen gepresenteerd. Wil je graag meedenken over inhoud, praktische zaken of heb je goede ideeën, stuur dan voor 1 juli een mailtje om je aan te melden naar info@jongnederland.nl.

Oproep Actueel Alcoholbeleid

23-06-2015


De persoon die geboren is in het jaar dat de notitie Alcoholbeleid is geschreven, mag (bijna) officieel een biertje drinken. Deze zijn namelijk beiden 18 jaar oud. De hoogste tijd om het beleid te herschrijven. We zoeken mensen die in hoogstens 1 à 2 keer bijeenkomsten willen nadenken hoe het landelijk beleid van Jong Nederland m.b.t. alcoholgebruik tijdens en na leden- en kaderactiviteiten, bijvoorbeeld Kaderschouw en cursussen, eruit moet zien. We willen dit presenteren tijdens de Afdelingsraad op 7 november. Het huidige beleid is te vinden op het ledengedeelte van de site: www.jongnederland.nl/formulieren. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de schrijfsessie Actueel Alcoholbeleid? Stuur dan voor 1 juli een mail naar: info@jongnederland.nl.  

Pagina: 1 .... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 .... 32