Nieuwsbrief

21-08-2014


Zojuist hebben wij weer een nieuwsbrief verzonden. Helaas ontvangen bepaalde mailadressen onze nieuwsbrief niet goed. De nieuwsberichten kun je ook lezen via twitter of facebook.

Inschrijven Kaderschouw

12-08-2014


Schrijf je voor 1 september in voor de Kaderschouw! Aanmelden kan tot uiterlijk 24 september.
 

webwinkelbestelling

17-06-2014


Helaas hebben wij vorige week een computerstoring gehad. Indien u nog geen bevestiging heeft gehad van uw bestelling, wilt u deze dan aub opnieuw plaatsen? Onze excuses en bedankt voor de moeite van het opnieuw plaatsen.

Aanmelden voor 1 juni levert gratis actiepakket op!

27-05-2014


Over 2 weken is het zover. Op woensdag 11 juni is het Buitenspeeldag! Op www.buitenspeeldag.nl zijn al meer dan 500 initiatieven aangemeld en er komen dagelijks geweldige activiteiten bij! Aanmelden voor 1 juni levert een gratis actiepakket op! Aanmelders ontvangen een leuk actiepakket met posters en ballonnen zodat zij kenbaar maken op welke locaties er activiteiten worden georganiseerd. Ook voor tips, draaiboeken, promotiematerialen en inspiratie voor de leukste activiteiten kan iedereen terecht op www.buitenspeeldag.nl
Buitenspelen is meer dan alleen leuk: buitenspelen is héél goed voor kinderen! Juist in een tijd waarin 80 procent van de kinderen onvoldoende beweegt, houdt buitenspelen hen spelenderwijs in beweging. Onderzoek toont aan dat kinderen die meer buitenspelen en meer bewegen, aantoonbaar minder overgewicht hebben. Ook bevordert buitenspelen de mentale en sociale ontwikkeling van kinderen.

Introductiecursus zondag 25 mei

08-05-2014


De volgende Introductiecursus is op zondag 25 mei bij Jong Nederland Avenhorn.

Wil je hieraan deelnemen? Individueel of met meerdere personen uit je afdeling? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

11 juni Buitenspeeldag

22-04-2014


Woensdag 11 juni 2014 is het weer Buitenspeeldag! Op de Buitenspeeldag staat in heel Nederland buitenspelen centraal. Kinderen en jongeren worden op deze dag gestimuleerd om naar buiten te gaan. Want lekker buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen en is vooral heel erg leuk! De inschrijving voor locaties is gestart. Doe ook mee met jullie Jong Nederland afdeling, meld je hier aan.

Kinderen, mij een zorg!

10-04-2014


In de instructie “Kinderen, mij een zorg!” leren vrijwilligers signalen van kinderen in de knel herkennen. Deze praktische instructie kost 2 uur van je tijd. Dan kun je als vrijwilliger de nodige stappen ondernemen en de verantwoordelijkheid vervolgens overdragen. Wil jij ook zo’n GRATIS instructie in je eigen woonplaats? Lees hier verder (kijk ook het filmpje).

Vanuit YMCAjeugdwerk worden instructiebijeenkomsten gegeven aan vrijwilligers die kinderen/tieners begeleiden in sportieve en recreatieve activiteiten. De instructie “Kinderen, mij een zorg!” is ontwikkeld samen met GGD Overijssel en speciaal gericht op vrijwilligers. Zij kunnen de instructie in 2014 en 2015 landelijk gratis aanbieden dankzij subsidies van VSB fonds en SKAN fonds.

Week van de teek

08-04-2014


Van 7 t/m 13 april 2014 is het week van de teek. Lees hier verder.

eHerkenning 1 is voldoende voor de VOG aanvragen

27-03-2014


Als jullie afdeling ook de EH1 heeft, kan het zijn dat jullie ook een mailtje hebben gekregen met de volgende tekst: "Vanaf 1 april 2014 heeft u eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 2 (EH2) nodig om in te loggen op Omgevingsloket online. U heeft op dit moment een eHerkenningsmiddel met betrouwbaarheidsniveau 1."

Bij navraag of dit ook nodig is voor de VOGaanvragen, kregen we het volgende antwoord: "U dient alleen uw account de upgraden, wanneer u gebruik maakt van het Omgevingsloket. Een VOG wordt aangevraagd bij Dienst Justis. Hiervoor kunt u gewoon uw bestaande eHerkenningsmiddel blijven gebruiken en hoeft u uw account dus niet te upgraden. U kunt de e-mail zien als puur informatief."

Voor 31 maart: kans op gratis AED

27-03-2014


Maak met jouw Jong Nederland afdeling kans op een gratis AED d.m.v. een origineel verzoek.

Lees hier hoe

Pagina: 1 .... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 .... 32