Nu jullie eigen pagina op KAZ!

23-05-2012


De afdelingen die nog geen gebruik hebben gemaakt van dit geweldige aanbod (gratis reclame voor jouw afdeling en een gemakkelijke manier om nieuwe leden te werven), krijgen deze week op de KinderActiviteitenZoeker een pagina met hun gegevens. Deze hoef je alleen nog maar aan te vullen met specifieke afdelingsgegevens. Het wachtwoord wordt volgende week naar de secretaris van je afdeling gemaild.


Op 27 april is de zoekmachine, KinderActiviteitenZoeker, gelanceerd in Nederland met activiteiten voor kinderen tot 18 jaar. Makkelijk vindbaar op postcode, trefwoord, categorie Jong Nederland, activiteit en leeftijd. Dit is en blijft gratis. Kijk voor instructie op de website en zorg ervoor dat ook jullie activiteiten vindbaar zijn voor ouders en kinderen. Zet naast je reguliere opkomsten, ook het Jong Nederland logo bij je activiteiten.

Overzicht verhuur blokhutten

16-05-2012

Veel afdelingen verhuren hun blokhut. Op de website vind je een actueel overzicht.
Verhuurt jullie afdeling ook, maar sta je niet op de lijst? Download dan het blokhutformulier en stuur het ingevuld naar het Landelijk Bureau.

Ga naar de blokhuttenverhuurlijst

Met spoed gevraagd: bestuursleden voor het Landelijk Bestuur!

02-04-2012


Het Landelijk Bestuur van Jong Nederland is dringend op zoek naar:
- een vice-voorzitter
- een secretaris
- bestuursleden ledenbelangen


Kom jij ons helpen of ken jij die Jong Nederlander wie dit op het lijf geschreven is?

Kijk hier voor meer informatie.

Introductiecursus: heb jij hem al gevolgd?

01-04-2012


De eerst volgende Introductiecursus waar je aan kunt deelnemen is op:
- 7 oktober 2012 bij District de Kempen
Je kunt je hiervoor ook individueel aanmelden. Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Aanmelden voor 1 april: Stadsspel met de buren nu in Nederland

28-03-2012


20 t/m 22 april: Een dik weekendsjie Utreg voor € 25,=! Het Utrechts accent, raar om te lezen, maar geweldig om te horen... Jullie krijgen dan ook de kans om dit in levende lijven te ondervinden! In dit weekend gaan we allerhande spellen spelen, in competitie verband, in en rond Utrecht. Van actieve "doen!" opdrachten tot gewaagde "durf! "opdrachten... Alles komt aan bod. Daarnaast hebben we op zaterdagavond natuurlijk een spetterend nachtprogramma voor de boeg! En met een lekkere mix van de Chiro en de Jong Nederland mentaliteit... Kan de lol niet op! Dus lieve kwallebakkies van muh, trekt allen de stoute schoentsjies oan en loaten we ouderwets haggelen noar een onvergeutelijk weekeinde!

Download hier de flyer en geef je snel op!

Cursus Medic First Aid

07-03-2012


Het is nu mogelijk via het Landelijk Bureau een cursus eerstehulpverlening te bestellen. Deze training wordt afgesloten met een officieel MEDIC FIRST AID ® erkend diploma.
Het kan nu snel en vraaggericht. De trainer komt op een door jou aangegeven locatie op een door jou aangegeven moment. Je kunt kiezen uit de module ‘levensreddende handelingen’ of de module ‘niet-direct levensbedreigend letsel’. Elke module en specialisatie wordt apart gecertificeerd.
Het volgen van de eerste module, ongeacht welke dit is, kost € 65,= p.p. Dit is inclusief (uitgebreide) cursusmap en de kosten die gemaakt worden om je op te nemen in de cursistenadministratie.


Kijk hier voor meer informatie en voorwaarden

Idee 1 2012

07-03-2012


Idee 1 van dit jaar is vorige week bij je op de mat gevallen! Ben jij kaderlid van Jong Nederland en heb jij idee 1 van 2012 niet ontvangen, laat ons dit dan weten via idee@jongnederland.nl.

Aanmelden voor 1 maart: Districtentoer 2012

15-02-2012


Het is weer zover: de Jong Nederland districtentoer! De districtentoer is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur hèt moment om elkaar (weer eens) te spreken. Tijdens de bijeenkomst wil het Landelijk Bestuur praten over belangrijke en/of interessante ontwikkelingen binnen Jong Nederland op landelijk niveau èn bij jullie op de afdeling!


Je contactpersoon van het district heeft een uitnodiging voor de districtentoer ontvangen. Graag plannen we samen met het district een datum in maart, april of mei en een locatie om samen rond de tafel te gaan zitten met alle afdelingen. Wil je ons vóór 1 maart 2012 een aantal voorsteldata doorgeven?


Kijk hier voor meer informatie en de toerdata

Aanmelden voor 1 maart: Wereldkamp (18 juli - 6 augustus)

15-02-2012


Tijdens het wereldkamp (dit jaar in Paraguay) krijgen de 60 deelnemers van over de hele wereld de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te praten over je eigen jeugd- en jongerenorganisatie en land. Ook ga je een week in groepjes vrijwilligerswerk doen bij een lokaal project. Je verblijft dan bij een gastfamilie en beleeft de dagelijkse gang van zaken in Paraguay.

Programma:
18 – 21 juli: Introductie van de groep in Villa Hayes
22 juli – 2 augustus: Projecten en verblijf bij gastfamilies
3 - 6 Augustus: Evaluatie en afsluiting

Meer informatie

Pagina: 1 .... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 .... 27