Afdelingsraad

20-08-2013


Meld je aan voor de afdelingsraad op zaterdag 2 november van 10.30 uur tot (maximaal) 15.30 uur bij Jong Nederland Diessen.

Extra aanbod: Alle ins en outs over belangrijke verzekeringen voor je afdeling! De ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering zijn opgenomen in de contributie. Verder is het mogelijk om als afdeling deel te nemen aan speciale verzekeringsarrangementen: bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, inventarisverzekering, transport- en verblijfsverzekering en de reisverzekering. De accountmanager van Meeùs geeft uitleg, zodat je alles te weten komt over de verschillende verzekeringen: waarom is het belangrijk en wat houdt het precies in. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen!

Buitenspelen!

12-06-2013


Het spelboekje Buitenspelen! is uitverkocht!

Het spelboekje Natuurspelen! is nog volop verkrijgbaar. Deze is te bestellen via de webwinkel.

Blokhuttenlijst

22-05-2013


Op de website staat de nieuwste versie van de blokhuttenlijst. Dit is een overzicht van de blokhutten die je kunt huren voor een (weekend)kamp. Verhuurt jouw afdeling ook het clubgebouw en sta je niet op de lijst? Download dan het blokhutformulier, vul hem volledig in en mail het naar info@jongnederland.nl.

BHV: van Bedrijfs- naar Basishulp-verlening. Doe mee aan de prijsvraag en win!

22-05-2013


Er komt een nieuwe regeling aan die de veiligheid moet vergroten op alle plekken waar mensen samenkomen. We gaan van Bedrijfs- naar Basishulpverlening. Op dit moment is BHV alleen nog verplicht voor bedrijven. Maar dat gaat veranderen. Overal waar groepen mensen samenkomen, ook al is het niet elke dag, moet de interne noodhulp geregeld zijn. Denk aan vrijwilligersorganisaties en kleine evenementen.
VeiligheidNL, TNO Kwaliteit van Leven en de Octaaf Groep hebben samen een goede bhv praktijken prijsvraag uitgeschreven om deze aan een ieder ter beschikking te stellen.

Buitenspeeldag 12 juni

03-04-2013


Op woensdagmiddag 12 juni is het weer Buitenspeeldag! Want lekker buiten spelen is goed voor kinderen en vooral heel erg leuk! Organiseren jullie ook een leuke activiteit bij jullie in de buurt? Meld je afdeling nu aan via www.buitenspeeldag.nl en ontvang een gratis actiepakket! Er zijn ook subsidiemogelijkheden voor kinderen met een leuk buitenspeelidee, gratis veiligheidspoppen en tal van tips om van jullie activiteit een succes te maken!

Krinkel: 25 tot 30 augustus in Merksplas

20-03-2013


Krinkel (van onze Belgische zustervereniging Chiro) is van 25 tot 30 augustus in Merksplas. De Krinkel is een kamp in Belgie dat elke 4 jaar georganiseerd wordt. Tijdens deze week komen meer dan 2000 jeugdleiders van de Chiro samen om plezier te hebben.

Ook is er elk jaar een internationale kampkring. Dat is een kampkring met internationale gasten waar de Nederlands deelnemers ook zullen vertoeven. Hier zijn ook deelnemers vanuit Zuid-Amerika, Afrika, Azie en Europa aanwezig. Samen met alle internationale deelnemers ga je je een week onderdompelen in het hele Krinkel gebeuren. Je gaat een week lang activiteiten doen met een paar duizend Belgen. Er zijn tochten, spelletjes, je slaapt in tenten en er is geen douche. Het is echt een week back to basic. Heb je interesse? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau van Jong Nederland.

Lees hier verder

Win een Wildcard met je junioren en senioren!

13-03-2013


Dit jaar vindt er in Saasveld een knallend maffiakamp plaats van 24 t/m 26 mei. Kijk hier het filmpje. Het jaarlijkse districtstoernooi van Twente waarbij junioren en senioren teams tegen elkaar strijden op het gebied van sport, spel en creativiteit. Jullie kunnen er dit jaar ook bij zijn! Zij geven 2 wildcards weg voor afdelingen buiten ons district. Uiteraard 1 voor een junioren- en 1 voor een senioren team. Durven jullie de strijd aan?? Stuur voor 1 april een zo origineel mogelijk bericht naar info@jnsaasveld.nl. Laat zien waarom juist jullie bende deze wildcard verdiend!

Kroonappels: meld je afdeling aan!

06-03-2013


Het Oranjefonds is op zoek naar Kroonappels. Dit zijn sociale initiatieven die een bijzondere bijdrage leveren voor Jeugd, de Buurt of de Helpende Hand. Meld ook jullie Jong Nederland afdeling snel aan! Voor de uiteindelijke winnaars is € 50.000,= beschikbaar. Op vrijdag 8 maart 2013 sluit de aanmeldingsperiode. Iedereen kan vervolgens stemmen in het weekend van 15, 16 en 17 maart. Een unieke PR-campagne voor jullie afdeling!

NLdoet op 15 en 16 maart

06-03-2013


Heeft jullie Jong Nederland afdeling ook van die klussen die steeds uitgesteld worden? Je kunt je klussen nog steeds aanmelden via www.nldoet.nl. Zo promoot je het vrijwilligerswerk en, misschien nog wel belangrijker, kun je nieuwe mensen aan jullie Jong Nederland afdeling binden! NLdoet is op 15 en 16 maart.

Het jaarverslag: wat staat erin?

19-02-2013


Als je bezig gaat met het opstellen van het jaarverslag van afgelopen jaar, zou je eens naar dit overzicht kunnen kijken. Met dit overzicht wordt het een stuk gemakkelijker om het jaarverslag te maken.

Pagina: 1 .... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 .... 32