29 nov. Congres signalering en aanpak kindermishandeling

22-10-2013


Op 29 november 2013 vindt het congres “signalering en aanpak kindermishandeling” plaats in het provinciehuis Noord-Brabant te ’s-Hertogenbosch.

Jullie worden uitgenodigd voor dit congres. Aanmelden kan tot 20 november 2013. De kosten zijn 15 euro per persoon (lunch inbegrepen). Ook voor niet-Brabanders.

Lees meer en aanmelden

Vrijwilliger in de kijker

21-10-2013


Jong Nederland is een organisatie die bouwt op vrijwilligers. Mensen die hun vrije tijd opofferen om wekelijks een groep te draaien, jaarlijks te helpen met de kamporganisatie, de wekelijks oud-papieractie coördineren, het onderhoud van de blokhut uitvoeren, enzovoort. Een afdeling wordt gemaakt dóór vrijwilligers, maar ‘wie’ zijn nu juist die vrijwilligers? Waarom? Omdat we trots zijn op de kracht van deze mensen en we Jong Nederland niet kunnen maken zonder hen. Hebben jullie zo'n speciale vrijwilliger die jullie in de kijker willen zetten? Mail dan naar info@jongnederland.nl.

Vrijwilliger in de kijker

Kortingsactie bij Movie Park

09-10-2013


Ga met Jong Nederland met 50% korting naar het Halloween Horror Feest in Movie Park Germany. Als deze maand de zon in Bottrop ondergaat is het oppassen geblazen! Het normaal gezellige attractiepark wordt tijdens het 15e Halloween Horror Feest vanaf 18 uur overgenomen door meer dan 250 gruwelijke monsters en hongerige weerwolven. Beleef deze nachtmerrie die cultstatus geniet en meermaals bekroond werd tot ‘Het beste evenement van het jaar’.

Hier vind je het aanmeldformulier

Spelmap Werelds! en spelboekje Spelfeest! zijn uitverkocht

03-10-2013


De Spelmap Werelds! en het spelboekje Spelfeest! zijn uitverkocht.

De spelboekjes Natuurspelen! en Spelen met knopen en pionieren zijn nog volop verkrijgbaar. Ook leuk als sinterklaas- of kerstcadeautje.

In drie stappen naar geweldigheid!

02-10-2013


Met ‘Ik Ben Geweldig’ wordt jongeren de kans geboden om hun idee/plan te gaan uitvoeren. Jongeren vullen via de website een simpel aanvraagformulier in. Binnen 1 week neemt een behandelaar contact met je op om de activiteit te bespreken. Daarna wordt bepaald of Ik Ben Geweldig de activiteit kan ondersteunen. Kent Ik Ben Geweldig de aanvraag toe, dan kunnen jongeren maximaal € 1.000,- financiering voor hun activiteit ontvangen. De jongeren staan er niet alleen voor, Ik Ben Geweldig kan namelijk ook een coach of training voor de jongeren regelen.

Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013: stem op Jong Nederland!

18-09-2013


Staatssecretaris van VWS reikt op Internationale Vrijwilligersdag – 7 december 2013 –  de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uit. De vier winnende projecten ontvangen dan elk € 5.000,-. Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen spreken we onze waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken. Jong Nederland heeft zich ook inschreven. De inschrijving met de meeste stemmen wordt in ieder geval genomineerd. Breng ook je stem uit op ons! Stemmen kan tot en met 31 oktober.

Win twee gratis toegangskaarten voor Kreadoe!

17-09-2013


Win-actie: Like Jong Nederland op Facebook, deel het bericht van Kreadoe en maak kans op twee gratis toegangskaarten voor Kreadoe. We mogen 10 gratis toegangskaarten weggeven. Bekendmaking van de winnaars op 2 oktober!

Kreadoe vindt plaats van 30 oktober - 3 november in de Jaarbeurs Utrecht. Kreadoe is de grootste hobbybeurs van Nederland. Hier vind je de laatste trends, technieken en materialen op het gebied van vele hobby’s. Doe inspiratie op en ga aan de slag in een van de workshops.

VOG draagt bij aan veiliger vrijwilligerswerk

04-09-2013


De pilot van de overheid 'Gratis VOG voor vrijwilligers' die in het najaar van 2012 startte is geëvalueerd door het Verwey Jonker Instituut en blijkt bij te dragen aan veiliger vrijwilligerswerk. Daarom wordt deze regeling van een proef omgezet naar een structurele maatregel in 2014. Dit najaar worden de exacte voorwaarden voor het verkrijgen van een gratis VOG in 2014 bekend gemaakt. Jullie kunnen nu (in 2013) nog met de oude voorwaarden de gratis VOG aanvragen: doe dit allemaal!

Gratis VOG aanvragen

Afdelingsraad

20-08-2013


Meld je aan voor de afdelingsraad op zaterdag 2 november van 10.30 uur tot (maximaal) 15.30 uur bij Jong Nederland Diessen.

Extra aanbod: Alle ins en outs over belangrijke verzekeringen voor je afdeling! De ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering zijn opgenomen in de contributie. Verder is het mogelijk om als afdeling deel te nemen aan speciale verzekeringsarrangementen: bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, inventarisverzekering, transport- en verblijfsverzekering en de reisverzekering. De accountmanager van Meeùs geeft uitleg, zodat je alles te weten komt over de verschillende verzekeringen: waarom is het belangrijk en wat houdt het precies in. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen!

Buitenspelen!

12-06-2013


Het spelboekje Buitenspelen! is uitverkocht!

Het spelboekje Natuurspelen! is nog volop verkrijgbaar. Deze is te bestellen via de webwinkel.

Pagina: 1 .... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 .... 33