Gevraagd: foto’s van jullie pionierwerken

08-01-2013


Voor ons nieuwe spelboekje zijn we op zoek naar nog meer foto’s van jullie pionierbouwwerken. Wij ontvangen jullie foto’s graag z.s.m. op idee@jongnederland.nl (max. 10MB per mailtje of met wetransfer.com). Als je leuke spelletjes hebt met het thema knopen, ontvangen wij die ook graag!

Gratis VOG regeling verlengd

28-11-2012


De regeling waarmee je als Jong Nederland vrijwilliger een gratis VOG kan aanvragen, is budgetneutraal verlengd tot eind 2013. Je krijgt dus iets meer tijd om je aanvragen in orde te brengen. Let wel, nog steeds geldt op=op.

4 november afdelingsraad: aanmelden voor 29 oktober

24-10-2012


Het Landelijk Bestuur kun je door een jaar heen op verschillende momenten tegenkomen, echter eén maal per jaar wordt er een afdelingsraad georganiseerd. Dit de vergadering waar je samen met het Landelijk Bestuur landelijke besluiten vormt, je adviezen kunt geven en natuurlijk waar je je wensen en vragen kunt bespreken. Alle leiding en bestuursleden van Jong Nederland zijn welkom. Iedere afdeling wordt uitgenodigd om met een afvaardiging de afdelingsraad bij te wonen.

Het Kenniscentrum Maatschappelijke Stage komt tijdens de afdelingraad in een keuzemodule vertellen wat een Maatschappelijke Stage is. En vooral, wat kun je ermee als Jong Nederland afdeling? Laat jongeren op een leuke manier kennismaken met Jong Nederland. Regelmatig blijft er een stagiair ‘hangen’ als leiding, dus het is zeker de moeite waard!

De afdelingsraad wordt dit jaar gehouden op zondag 4 november van 10.00 tot 15.00 uur bij Jong Nederland Saasveld.

Je kunt de afvaardiging aanmelden via jongnederland.nl > Activiteiten > Inschrijven.

De agenda en de benodigde stukken kun je binnenkort downloaden op het ledengedeelte van onze site.

Zijn jullie al bezig met de gratis VOG aanvragen?

23-10-2012


Als Jong Nederlander kun je nu (voor het einde van 2012) een gratis VOG aanvragen. In 2012 worden de kosten van de aanvraag door de overheid vergoed. Om als Jong Nederland afdeling de kosten van het aanvragen van een VOG, die in 2012 is aangevraagd, vergoed te krijgen, moet minimaal voldaan worden aan de volgende voorwaarden:
- de vrijwilligers zijn ingeschreven bij het Landelijk Bureau,
- alle vrijwilligers van de afdeling hebben de gedragscode getekend,
- de VOG’s zijn digitaal aangevraagd,
- de originele VOG’s en de betalingsbewijzen zijn ingeleverd bij het afdelingsbestuur,
- het afdelingsbestuur mailt een overzicht met naam, VOGnummers, betalingsbewijzen en het rekeningnummer van de afdeling naar het Landelijk Bureau.

Lees verder hoe het werkt

Legionellapreventie bij je afdeling

09-10-2012


In Idee 2 en 3 kon je al veel lezen over legionellapreventie. Je kunt nu ook het e.e.a. nalezen op onze site. AquaServa heeft speciaal voor Jong Nederland afdelingen aangepaste prijzen. Jullie secretaris heeft ook per post informatie van AquaServa ontvangen.

Verlengde inschrijving Festival 2012

02-10-2012


Je kunt jullie aanmelding voor het Jong Nederland Festival nog doorgeven tot 8 oktober! Meld jullie afdeling ook snel aan!

Kaderschouw fotoboek

16-09-2012


Je kunt nu de foto's van de Kaderschouw in het fotoboek bekijken. Heb jij foto's die je ook graag wilt delen, stuur ze dan naar info@jongnederland (bijvoorbeeld met wetransfer.com).

Like ons op Facebook en maak kans op 5 vrijkaarten voor Movie Park!

06-09-2012


Maak kans op 5 vrijkaarten voor Movie Park Germany!
1) Like ons op Facebook.
2) Bekijk de Ice Age afbeelding op onze facebooksite
3) Vul je gegevens en de naam van een van de figuren op de afbeelding voor 12 september in op het wedstrijdformulier.

Gratis VOG voor Jong Nederlanders

29-08-2012


Het Landelijke Bestuur Jong Nederland adviseert om voor alle kaderleden (leiding en bestuursleden) een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. Een VOG sluit uiteraard seksueel misbruik in het verleden en toekomst niet uit, maar laat wel zien dat wij als Jong Nederland ons bewust bezig houden met dit onderwerp en kan zo potentiële daders afschrikken. Als Jong Nederlander kun je nu (voor het einde van 2012) een gratis VOG aanvragen. In 2012 worden de kosten van de aanvraag door de overheid vergoed.

Om als Jong Nederland afdeling de kosten van het aanvragen van een VOG, die in 2012 is aangevraagd, vergoed te krijgen, moet minimaal voldaan worden aan de volgende voorwaarden:
- de vrijwilligers zijn ingeschreven bij het Landelijk Bureau,
- alle vrijwilligers van de afdeling hebben de gedragscode getekend,
- de VOG’s zijn digitaal aangevraagd,
- de originele VOG’s en de betalingsbewijzen zijn ingeleverd bij het ! afdelingsbestuur,
- het afdelingsbestuur mailt een overzicht met namen, VOGnummers en betalingsbewijzen naar het Landelijk Bureau.

Lees hier meer over hoe het werkt

Nu al 360 inschrijvingen voor de Kaderschouw!

28-08-2012


Het is weer bijna zover, Kaderschouw 2012, dit jaar gehouden in het dorpje Zijtaart in Brabant. Het goed gaat met de organisatie en er is een heel mooi programma samengesteld. Er zijn nu 360 inschrijvingen vanuit 29 Jong Nederland afdelingen. Zorg dat jullie er ook bij zijn!
Er zijn verschillende groepen die zich wel hebben opgegeven, maar nog niet hebben betaald: doe dit nog snel! Tevens zijn er verschillende groepen die zich nog niet hebben aangemeld. Doe dit nog deze week!

Pagina: 1 .... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 .... 33