Met spoed gevraagd: bestuursleden voor het Landelijk Bestuur!

02-04-2012


Het Landelijk Bestuur van Jong Nederland is dringend op zoek naar:
- een vice-voorzitter
- een secretaris
- bestuursleden ledenbelangen


Kom jij ons helpen of ken jij die Jong Nederlander wie dit op het lijf geschreven is?

Kijk hier voor meer informatie.

Introductiecursus: heb jij hem al gevolgd?

01-04-2012


De eerst volgende Introductiecursus waar je aan kunt deelnemen is op:
- 7 oktober 2012 bij District de Kempen
Je kunt je hiervoor ook individueel aanmelden. Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Aanmelden voor 1 april: Stadsspel met de buren nu in Nederland

28-03-2012


20 t/m 22 april: Een dik weekendsjie Utreg voor € 25,=! Het Utrechts accent, raar om te lezen, maar geweldig om te horen... Jullie krijgen dan ook de kans om dit in levende lijven te ondervinden! In dit weekend gaan we allerhande spellen spelen, in competitie verband, in en rond Utrecht. Van actieve "doen!" opdrachten tot gewaagde "durf! "opdrachten... Alles komt aan bod. Daarnaast hebben we op zaterdagavond natuurlijk een spetterend nachtprogramma voor de boeg! En met een lekkere mix van de Chiro en de Jong Nederland mentaliteit... Kan de lol niet op! Dus lieve kwallebakkies van muh, trekt allen de stoute schoentsjies oan en loaten we ouderwets haggelen noar een onvergeutelijk weekeinde!

Download hier de flyer en geef je snel op!

Cursus Medic First Aid

07-03-2012


Het is nu mogelijk via het Landelijk Bureau een cursus eerstehulpverlening te bestellen. Deze training wordt afgesloten met een officieel MEDIC FIRST AID ® erkend diploma.
Het kan nu snel en vraaggericht. De trainer komt op een door jou aangegeven locatie op een door jou aangegeven moment. Je kunt kiezen uit de module ‘levensreddende handelingen’ of de module ‘niet-direct levensbedreigend letsel’. Elke module en specialisatie wordt apart gecertificeerd.
Het volgen van de eerste module, ongeacht welke dit is, kost € 65,= p.p. Dit is inclusief (uitgebreide) cursusmap en de kosten die gemaakt worden om je op te nemen in de cursistenadministratie.


Kijk hier voor meer informatie en voorwaarden

Idee 1 2012

07-03-2012


Idee 1 van dit jaar is vorige week bij je op de mat gevallen! Ben jij kaderlid van Jong Nederland en heb jij idee 1 van 2012 niet ontvangen, laat ons dit dan weten via idee@jongnederland.nl.

Aanmelden voor 1 maart: Districtentoer 2012

15-02-2012


Het is weer zover: de Jong Nederland districtentoer! De districtentoer is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur hèt moment om elkaar (weer eens) te spreken. Tijdens de bijeenkomst wil het Landelijk Bestuur praten over belangrijke en/of interessante ontwikkelingen binnen Jong Nederland op landelijk niveau èn bij jullie op de afdeling!


Je contactpersoon van het district heeft een uitnodiging voor de districtentoer ontvangen. Graag plannen we samen met het district een datum in maart, april of mei en een locatie om samen rond de tafel te gaan zitten met alle afdelingen. Wil je ons vóór 1 maart 2012 een aantal voorsteldata doorgeven?


Kijk hier voor meer informatie en de toerdata

Aanmelden voor 1 maart: Wereldkamp (18 juli - 6 augustus)

15-02-2012


Tijdens het wereldkamp (dit jaar in Paraguay) krijgen de 60 deelnemers van over de hele wereld de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te praten over je eigen jeugd- en jongerenorganisatie en land. Ook ga je een week in groepjes vrijwilligerswerk doen bij een lokaal project. Je verblijft dan bij een gastfamilie en beleeft de dagelijkse gang van zaken in Paraguay.

Programma:
18 – 21 juli: Introductie van de groep in Villa Hayes
22 juli – 2 augustus: Projecten en verblijf bij gastfamilies
3 - 6 Augustus: Evaluatie en afsluiting

Meer informatie

Geld verdienen voor je eigen club?

07-02-2012


Wie kan er in deze tijden nou niet wat extra geld gebruiken om nieuwe speelmaterialen aan te schaffen, of om dat avontuurlijke kamp te organiseren? Collecteer mee! Er is nog volop ruimte voor nieuwe jeugdverenigingen om mee te lopen met de collecte! Uniek aan de Jantje Beton Collecte is dat 50% van de opbrengst voor de collecterende (jeugd)club zelf is. Met de andere 50% steunt Jantje Beton buitenspeelprojecten door het hele land!
 
De collecteweek is van 5 tot en met 10 maart 2012, in deze week kun je zelf bepalen wanneer je wilt collecteren.

Meer informatie

Eurocamp in Zwitserland: Integration - Great Crea©tion

30-01-2012


Het Eurocamp is een internationaal zomerkamp van Fimcap voor leden/leiding van 15 tot 20 jaar oud. Op dit kamp zal je veel nieuwe mensen ontmoeten en ervaringen opdoen. Met mensen van andere Fimcap organisaties zal het een week worden om niet snel te vergeten.

Het thema van dit Eurocamp is: Integration - Great Crea©tion 


Wanneer: 4 t/m 11 augustus 2012
Waar: Hergiswil am Napf - een klein dorpje in de buurt van Luzerne 

Lees meer

Pagina: 1 .... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 .... 32