Zwerfweekend fotopagina

15-06-2011

Vakantiesluiting Landelijk Bureau

15-06-2011


Het Landelijk Bureau is gesloten van 8 juli tot 8 augustus. Houd hiermee rekening met eventuele bestellingen uit de webwinkel of aanvragen van spelden of kampvergunningen.

Introductiecursus zaterdag 18 juni in Twente

07-06-2011


De eerst volgende introductiecursus waar je aan kunt deelnemen is op zaterdag 18 juni. Je kunt je hiervoor ook individueel aanmelden. De cursus wordt gegeven in District Twente. Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl

Online cursus ‘Vinden en binden’

07-06-2011


MOVISIE ontwikkelde speciaal voor deelnemende organisaties aan NL DOET met financiering van het Oranje Fonds de cursus ‘Vinden en binden’.

De cursus geeft handvatten voor de werving en begeleiding van vrijwilligers. In een persoonlijk plan van aanpak bepaal je zelf de aandachtspunten voor jullie afdeling.

De online cursus bestaat uit een videoprogramma en duurt in totaal 1,5 uur. De cursus is nu ook toegankelijk voor jullie. Bij Code vul je in: NL-DOET2011.
Veel succes met ‘Vinden en binden’!

Ga naar de website www.oranjefonds.nl/bedankt

Burendag 2011: Koppen bij elkaar!

25-05-2011


Op zaterdag 24 september is het voor de 6e keer burendag. Dus, koppen bij elkaar, meld je met je afdeling aan op www.burendag.nl en nodig de buren (de buurt, wijk of dorp) uit om kennis te maken met jullie Jong Nederland afdeling. Laat zien wat jullie doen!

Het is een dag waarop men gezellig samen komt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt/ hun dorp. Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt/dorp. Organisatoren Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen daar graag bij. Waar Douwe Egberts inspireert en helpt met het bedenken van goede ideeën, maakt het Oranje Fonds deze goede ideeën mogelijk met een vergoeding van maximaal 500 euro.

Kijk hier voor meer informatie en om jullie idee in te dienen

Vraag het gewoon

03-05-2011


Wil je dat mensen meedoen met jouw initiatief of zich bij jouw afdeling vrijwillig inzetten? Of zou het fijn zijn als iemand eens meedenkt, een ruimte beschikbaar stelt of een vergunning verstrekt?

Vraag het gewoon via www.vrijwilligerswerk.nl.

Veiligheidshesjes

27-04-2011


Jong Nederland veiligheidshesjes zitten niet standaard in het Jong Nederland assortiment. Nu hebben we wel een vraag hierom gekregen. Welke afdelingen zijn ook geïnteresseerd? De kosten kunnen dan gedeeld worden door meerdere Jong Nederland afdelingen. Als jullie interesse hebben, stuur dan voor 18 mei een mailtje naar info@jongnederland.nl.

De hesjes zullen ongeveer € 4,= per stuk gaan kosten, ze voldoen aan de Europese norm EN471 (klasse 2) en zijn verkrijgbaar in kinder- en volwassenenmaten.

Landelijk Seniorentoernooi 2011

27-04-2011


De eerste foto's van het Landelijk Seniorentoernooi staan in het fotoboek op de site. Heb jij nu ook leuke foto's gemaakt tijdens het Landelijk Seniorentoernooi en vind je het leuk dat ze in het fotoboek komen te staan? Stuur dan een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Waardecheques Avonturenpark Hellendoorn

19-04-2011

Het Landelijk Bureau van Jong Nederland heeft een heel aantal kortingsbonnen voor Avonturenpark Hellendoorn gekregen. Is jouw afdeling hierin geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Tegen inlevering van de cheque bij de kassa krijg je 50% korting p.p. op de normale entreeprijs van € 20,50. In juli en augustus geldt een toeslag van € 2,50 p.p. op de 50% korting en betaal je € 12,75 p.p. De cheque is geldig voor max. 5 personen in seizoen 2011.

Oproep: geïnteresseerden voor Jong Nederland veiligheidshesjes

13-04-2011


Veilige dropping: Jong Nederland veiligheidshesjes zitten niet standaard in het Jong Nederland assortiment. Nu hebben we wel een vraag hierom gekregen. Welke afdelingen zijn ook geïnteresseerd? De kosten kunnen dan gedeeld worden door meerdere Jong Nederland afdelingen. Als jullie interesse hebben, stuur dan voor 26 april een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Hier lees je meer over een veilige dropping.

Hier vind je het veiligheidsblad: Niet bang in het donker: veiligheid bij droppings en nachtspelen

Pagina: 1 .... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29