Zwerfweekend

Zwerfweekend

nog 6 plekken vrij

Zorg dat je je snel inschrijft om zeker te zijn van je deelname! Stichting Zwerfweekend organiseert met Hemelvaart een aantal avontuurlijke dagen in de Ardennen voor de leiding van Jong Nederland. Deze grandioze outdoor activiteit zal plaatsvinden van 9 mei t/m 13 mei 2018.

The Young Dutch Festival

The Young Dutch Festival

op 4 november 2018

Hét digitale festival van Jong Nederland: een spannende race tegen de klok op jouw eigen locatie tegen Jong Nederlanders uit het hele land. Vorm een team van 3 tot 6 personen en ga aan de slag met de opdrachten! Voor Junioren, Senioren en 16+’ers.


Zwerfweekend
The Young Dutch Festival

Bereid je voor op de nieuwe privacywetgeving: AVG

17-04-2018


Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe Europese privacywetgeving, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt voor alle organisaties binnen de Europese Unie, dus ook voor Jong Nederland. De wet gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens en vervangt daarmee de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Lees verder


Bereid je voor op de nieuwe privacywetgeving: AVG

Positief jeugdbeleid binnen gemeentes

05-04-2018


Ook na de gemeenteraadsverkiezingen blijft het belangrijk om het positief jeugdbeleid onder de aandacht te houden. Positief jeugdbeleid gaat er vanuit dat investeren in kinderen en jongeren tot positieve resultaten leidt. Heb je dit filmpje al gezien?


Positief jeugdbeleid binnen gemeentes

Vacatures

Vacatures

Landelijk Bestuur

Het Landelijk Bestuur is met spoed op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met hart voor Jong Nederland, die inspirerende ideeën hebben en deze kunnen vertalen naar een concreet beleid. Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid.

In de webwinkel

In de webwinkel

Aanbieding voor €2,50

De nylon Jong Nederland-rugzak (41x48 cm) en de hippe katoenen en milieuvriendelijke Jong Nederland-ecotas (37x40 cm) in de maanden april t/m juli i.p.v. € 3,50 nu voor slechts € 2,50.


Vacatures
In de webwinkel