Vacature parttime medewerker

Vacature parttime medewerker

Landelijk Bureau

Vacature | Medewerker Landelijk Bureau | Jong Nederland | Tilburg | parttime | sociaal cultureel werker | sociaal maatschappelijk dienstverlener | marketing & communicatie

Kopen voor Jong Nederland

Kopen voor Jong Nederland

Help je ons?

Onze club ontvangt tot 8% van elke online aankoop bij veel bekende webshops. Het kost je geen geld, tijd of moeite. Slechts één muisklik extra. De opbrengst gaat naar de ontwikkeling van nieuwe spelboekjes voor onze vrijwilligers.


Vacature parttime medewerker
Kopen voor Jong Nederland

Interim voorzitter

08-11-2018


Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Martijn van der Linden tijdelijk, tot november 2019, zijn werkzaamheden als voorzitter van het Landelijk Bestuur Jong Nederland onderbroken. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Sjouke Posthumus. Sjouke is een Jong Nederlander in hart en nieren. Zijn roots liggen bij de afdelingen Halfweg en Spaarndam. Van 2001 tot 2010 was hij onder andere vicevoorzitter en secretaris van het Landelijk Bestuur en daarvoor was hij lid van diverse landelijke werkgroepen waaronder de Werkgroep Externe Betrekkingen. We zijn blij met de benoeming van Sjouke als interim-voorzitter en wensen hem veel succes!


Interim voorzitter

Wie-o-wie wint?

08-11-2018


Zijn jullie ook zo benieuwd wie de heerlijke TYDF taart wint? Kijk zaterdag om 12.00 uur op onze Facebookpagina voor de bekendmaking.


Wie-o-wie wint?

Vacatures

Vacatures

Landelijk Bestuur

Het Landelijk Bestuur is met spoed op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met hart voor Jong Nederland, die inspirerende ideeën hebben en deze kunnen vertalen naar een concreet beleid. Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid.

Spelboekjes

Spelboekjes

Korting!

In de webwinkel staan leuke combi-acties voor de spelboekjes. De spelboekjes worden gemaakt voor iedereen die, beroepsmatig of in zijn vrije tijd, met kinderen werkt. Ze zijn ook erg bruikbaar in het onderwijs, jeugdwerk, bso, kindervakantieweek en andere clubs.


Vacatures
Spelboekjes