Bestuurswerk vormgeven

Bestuurswerk vormgeven

nieuwe manieren

In de sectoren sport, cultuur en scouting is recent onderzoek gedaan naar oplossingen om besturen in de huidige tijd vorm te geven. Uit het onderzoek blijkt dat de twee volgende perspectieven daarbij kunnen helpen: delen en verbinden of lean & mean.

Zwerfweekend

Zwerfweekend

nog 6 plekken vrij

Zorg dat je je snel inschrijft om zeker te zijn van je deelname! Stichting Zwerfweekend organiseert met Hemelvaart een aantal avontuurlijke dagen in de Ardennen voor de leiding van Jong Nederland. Deze grandioze outdoor activiteit zal plaatsvinden van 9 mei t/m 13 mei 2018.


Bestuurswerk vormgeven
Zwerfweekend

Vacature werkgroep Afdelingszaken

19-01-2018


Het Landelijk Bestuur Jong Nederland is op zoek naar… JOU! Door de onderbezetting in het Landelijk Bestuur krijgen bepaalde taken niet de aandacht die zij verdienen, zo ook de contacten onderhouden met afdelingen. De werkgroep Afdelingszaken ondersteunt het Landelijk Bestuur hierin. Namens Jong Nederland ga je activiteiten of jubilea van afdelingen bezoeken, op Districtentoer, op verzoek (over bepaalde thema’s) komen praten, etc. Afdelingen/districten sturen hun uitnodiging naar het Landelijk Bureau. Je bent de ogen en oren van het Landelijk Bestuur.

Lees de vacature


Vacature werkgroep Afdelingszaken

Vacatures bestuursfuncties

17-01-2018


Concreet zoeken we: een secretaris & meerdere algemeen bestuursleden.

Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een vrijwilliger die:
- inspirerende ideeën heeft en deze kan vertalen naar concreet beleid;
- contacten kan leggen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie;
- een schakel is tussen afdelingen en de landelijke organisatie;
- kansen en bedreigingen kan signaleren;
- een teamspeler is;
- hart voor Jong Nederland heeft.

Lees de vacaturetekst


Vacatures bestuursfuncties

NL Doet 2018

NL Doet 2018

9 en 10 maart 2018

Heeft je locatie een verfje nodig? En het buitenterrein een opknapbeurt? Dan is NLdoet de uitgelezen kans om al deze klussen te volbrengen. Wanneer je kosten maakt voor je klus, kun je voor eind januari een financiële bijdrage van max €400 aanvragen. Naast deze bijdrage ontvang je een promotiepakket en een kortingsbon van 25% voor het kopen van klusmaterialen.

Fimcap World Camp

Fimcap World Camp

aanmelden tot 1 maart

After seven successful editions, in 2018 FIMCAP will organize the eighth edition of the World Camp in cooperation with Chiro Philippines. From the 28th of July until the 19th of August, youth leaders from all over the world can enjoy a once-in-a-lifetime experience during the World Camp in the Philippines.


NL Doet 2018
Fimcap World Camp