NLdoet biedt extra kansen voor Jong Nederland!


Heeft je locatie een verfje nodig? En het buitenterrein een opknapbeurt? Maar je hebt niet de middelen, tijd of vrijwilligers hiervoor? Dan is NLdoet, op 15 en 16 maart 2019 de uitgelezen kans om al deze klussen te volbrengen.

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, wordt jaarlijks georganiseerd door het Oranje Fonds. Op deze dagen staat de vrijwillige inzet in de spotlights en worden zoveel mogelijk Nederlanders geactiveerd om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar deden diverse afdelingen van Jong Nederland al mee met echte opknapklussen! Grijp deze fantastisch kans en doe ook mee!

Klus aanmelden
Heb je een mooie klus voor NLdoet op je locatie? Meld deze dan aan via de website www.nldoet.nl. Maak een leuke omschrijving van je klus en laat iedereen in je omgeving weten dat je handen kunt gebruiken. Voor je het weet heb je een groep collega’s, leerlingen of buurtgenoten binnen.

Financiële bijdrage
Wanneer je kosten maakt voor je klus, kun je voor eind januari een financiële bijdrage van maximaal 400 euro aanvragen bij het Oranje Fonds. Kijk op nldoet.nl voor de exacte voorwaarden.

Wil je nog meer informatie over NLdoet of zoek je inspiratie? Kijk op www.nldoet.nl.