Uitnodiging interactieve webinars


Rabobank nodigt je graag uit om gratis deel te nemen aan webinars. Ze gaan in op actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor de vereniging. Tijdens de webinars krijg je al direct handvatten mee, zodat je na deelname meteen aan de slag kunt.  Ze bieden twee webinars aan met de volgende thema’s:  

Webinar 1 - Financieel gezond de crisis door 
Datum - donderdag 11 juni, 20.00u tot 21.30u 
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?  
Olv Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)  

Webinar 2 - Ledenbinding, nu we elkaar nog niet of weer wel op de club kunnen ontmoeten 
Datum - woensdag 10 juni, 20.00u tot 21.30u  
Olv Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)  

Je kunt je via onderstaande links aanmelden voor beide webinars. Het is mogelijk om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Aanmelden kan tot uiterlijk één dag vóór het webinar.  

Na aanmelding krijg je van NOC*NSF een link toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.