Improvisatiespelen


Korte omschrijving
Wanneer een spel of activiteit eerder is afgelopen dan gepland, ontstaat er verveling. Je wilt een groepsbijeenkomst met een leuk en boeiend spel afsluiten. Dit kun je tackelen door een kort spelletje te spelen. Je speelt de hele workshop typische kleine spellen met eenvoudig of geen spelmateriaal. 

Voor wie
Voor iedereen die graag leert hoe je kunt improviseren wanneer er een gat valt in de programmering. Na het volgen van deze workshop ken je vele eenvoudige improvisatiespelen waar weinig voorbereiding voor nodig is. 

In deze workshop
* Ondervind je ter plekke hoe alle spellen werken door ze met de groep te spelen.
* Leer je het programmeren van improvisatiespelen. 

Opzet
Praktische workshop met heel veel kleine spelletjes. Je hebt geen tijd om stil te zitten. De aangeboden spelen uit deze workshop zijn terug te vinden in de spelboekjes. 

Nodig
Speelzaal. 

Overige praktische informatie en kosten
* Deze workshop wordt op locatie gegeven bij de Jong Nederland-afdeling en kan plaatsvinden op een avond of in het weekend.
* De workshops duurt 2 ½ uur.
* De workshop is aan te vragen vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 24.
* De kosten voor deze workshop bedragen € 140,00. Daarbovenop komt de reiskosten vanuit Melick à € 0,25 per kilometer.  

Deze workshop aanvragen
Wil je deze workshop aanvragen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Jong Nederland
(013-58 000 85 of info@jongnederland.nl). 
 

Het is ook mogelijk om voor één datum meerdere workshops aan te vragen; op die manier kun je een trainingsdag samenstellen met meerdere workshops. Het Landelijk Bureau Jong Nederland denkt graag met je mee hoe zo’n dag vormgegeven kan worden.