Outdoorcooking


Korte omschrijving
Koken op vuur is oergezellig en een echte Jong Nederland-activiteit. Je leert verschillende manieren van buiten koken. Je maakt gebruik van de zogeheten Dutchovens, de Pizzabarbecue en de Tundragrill. Je krijgt uitleg over de verschillende materialen en technieken en geniet ondertussen van een heerlijk zes gangenmenu met onder andere verschillende soorten broden, stoofpotten (goulash) en taarten (appeltaart).  

Voor wie
Voor iedereen die een échte Jong Nederland-activiteit wil ervaren waarbij fikkie stoken, samen zijn en buiten koken de hoofdingrediënten zijn.  

In deze workshop
* Krijg je het koken op houtvuur en met kolen onder de knie.
* Krijg je uitleg over de materialen en technieken.
* Leer je verschillende manieren van buiten koken.
* Leer je nieuwe gerechten bereiden.
* Geniet je van een super de luxe maaltijd met vlees, vis en een lekker toetje.  

Opzet
Praktische workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met het maken van vuur en het bereiden van voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes.  

Nodig
Een plek waar buiten vuur gemaakt kan worden en waar tafels bij gezet kunnen worden. Bij regen moet de mogelijkheid zijn onder een afdak te kunnen werken. 

Overige praktische informatie en kosten
* Deze workshop wordt op locatie gegeven bij de Jong Nederland-afdeling en kan plaatsvinden op een avond of in het weekend.
* De workshop duurt 4 uur.
* De workshop is aan te vragen vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 24.
* De kosten voor deze workshop bedragen € 140,00. Daarbovenop komt de reiskosten vanuit Melick à € 0,25 per kilometer én € 12,50 p.p. voor een volledige maaltijd. 

Deze workshop aanvragen
Wil je deze workshop aanvragen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Jong Nederland
(013-58 000 85 of info@jongnederland.nl). 
 

Het is ook mogelijk om voor één datum meerdere workshops aan te vragen; op die manier kun je een trainingsdag samenstellen met meerdere workshops. Het Landelijk Bureau Jong Nederland denkt graag met je mee hoe zo’n dag vormgegeven kan worden.