Samen Beweging Maken


Korte omschrijving
Bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Als leider van Jong Nederland ben je steeds op zoek naar nieuwe spelen. Een leuk en uitdagend spelaanbod trekt leden. Maar vaak is variatie van de beschikbare materialen beperkt. Soms zie je een leuk spel, maar dan heb je nét niet de juiste materialen voorhanden. De workshop Samen Beweging Maken gaat uit van 25 uitdagende spelmaterialen waarmee 65 spelen zijn bedacht.  

Voor wie
Voor iedereen die graag kennis wilt maken met nieuwe spelen en spelmaterialen. Voor iedereen die het belangrijk vindt dat er genoeg variëteit aan spelen wordt aangeboden binnen Jong Nederland.  

In deze workshop
* Wordt praktisch aan de slag gegaan met de veelzijdige materialen die in de spelzak zitten, die speciaal is samengesteld voor deze workshop.
* Wordt uitgebreid aandacht besteed aan hoe je kunt variëren en een spel kan opbouwen.
* Leer je hoe je het spel kan aanbieden en begeleiden in de verschillende leeftijdsgroepen en krijg je inzicht in alle spelen die horen bij Samen Beweging Maken.
* Ontvang je het boekje Samen Beweging Maken met alle spelen uit de workshop zodat in je groep aan de slag kunt.  

Opzet
Praktische workshop met spelen die ter plekke gespeeld worden.  

Nodig
Speelzaal. 

Overige praktische informatie en kosten*
 Deze workshop wordt op locatie gegeven bij de Jong Nederland-afdeling en kan plaatsvinden op een avond of in het weekend.
* De workshop duurt 2 ½ uur.
* De workshop is aan te vragen vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 24.
* De kosten voor deze workshop bedragen € 140,00. Daarbovenop komt de reiskosten vanuit Melick à € 0,25 per kilometer én € 2,00 p.p. voor het gebruik van materialen en naslagwerk. 

Deze workshop aanvragen
Wil je deze workshop aanvragen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Jong Nederland
(013-58 000 85 of info@jongnederland.nl). 
 

Het is ook mogelijk om voor één datum meerdere workshops aan te vragen; op die manier kun je een trainingsdag samenstellen met meerdere workshops. Het Landelijk Bureau Jong Nederland denkt graag met je mee hoe zo’n dag vormgegeven kan worden.