Samenwerkingsspelen


Korte omschrijving
Teamspelen kent iedereen: twee teams tegenover elkaar en één team wint. Bij samenwerkingsspelen is niet het winnen het doel. De spelen kunnen alleen tot een goed einde worden gebracht als deelnemers elkaar ondersteunen door overleg en samenwerking. Zo ervaar je dat je samen sterker staat! Deze spelen worden ook wel ‘groene spelen’ genoemd.
 

Voor wie
Een uitdagende workshop voor wie op zoek is naar net even iets andere groepsspelen. Uitermate geschikt voor de oudere leeftijdsgroepen. Het gaat nu eens niet om spelen waar je elkaar af gooit met een bal, maar waar je het spel tot een goed einde brengt door samen te werken.
 

In deze workshop
* Krijg je uitleg over samenwerkingsspelen.
* Ga je praktisch aan de slag met de verschillende spelvoorbeelden.
* Leer je het programmeren van samenwerkingsspelen. 

Opzet workshop
Praktische workshop met spelen die ter plekke gespeeld worden. De aangeboden spelen uit deze workshop zijn terug te vinden in de spelboekjes. 

Nodig
Speelzaal. 

Overige praktische informatie en kosten
* Deze workshop wordt op locatie gegeven bij de Jong Nederland-afdeling en kan plaatsvinden op een avond of in het weekend.
* De workshops duurt 2 ½ uur.
* De workshop is aan te vragen vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 24.
* De kosten voor deze workshop bedragen € 140,00. Daarbovenop komt de reiskosten vanuit Melick à € 0,25 per kilometer.  

Deze workshop aanvragen
Wil je deze workshop aanvragen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Jong Nederland
(013-58 000 85 of info@jongnederland.nl). 
 

Het is ook mogelijk om voor één datum meerdere workshops aan te vragen; op die manier kun je een trainingsdag samenstellen met meerdere workshops. Het Landelijk Bureau Jong Nederland denkt graag met je mee hoe zo’n dag vormgegeven kan worden.