Krinkel 2017


Krinkel van onze Belgische zustervereniging Chiro is van 24 tot 30 augustus in Merksplas. Krinkel is een kamp in Belgie dat elke 4 jaar georganiseerd wordt. Tijdens deze week komen meer dan 2000 jeugdleiders van de Chiro samen om plezier te hebben.

Ook is er elk jaar een internationale kampkring. Dat is een kampkring met internationale gasten waar de Nederlands deelnemers ook zullen vertoeven. Hier zijn ook deelnemers vanuit Zuid-Amerika, Afrika, Azie en Europa aanwezig. Samen met alle internationale deelnemers ga je je een week onderdompelen in het hele Krinkel gebeuren. Je gaat een week lang activiteiten doen met een paar duizend Belgen.

Er zijn tochten, spelletjes, je slaapt in tenten en er is geen douche. Het is echt een week back to basic. Dus als je zin hebt om jezelf een week lang onder te dompelen en een fantastische week te beleven met mensen van over de hele wereld en als je niet bang bent om om actief mee te doen met spellen en vies te worden, dan is een week Krinkel echt iets voor jou.

Als je interesse of nog vragen hebt, neem dan contact op met het Landelijk Bureau. Aanmelden gaat ook via het Landelijk Bureau.

When is the camp?
August 24th to 30th 2017

Where will it take place?
At Landloperskolonie, Merksplas, Belgium

Who can participate?
International participants from all over the world aged between 16 and 27. Price 110 euro participation fee per person.

How do I sign up for the camp?
The national office of your youth organization is the first contact point. They will handle the inscriptions of your organisation. Your inscription should reach us before April 15th, 2017.

Want to see what last Krinkel was like?
www.youtube.com/watch?v=jhWbZjfGb18