Vrijwilliger worden bij Jong Nederland


De jeugd, dáár doe je het voor. Duizenden vrijwilligers zijn je reeds voorgegaan en beleven wekelijks veel plezier aan hun hobby. Jong Nederland draait helemaal op vrijwilligers. Iedere week is een paar duizend vrijwilligers overal in het land actief om activiteiten te organiseren.

Jong Nederland kan altijd nieuwe mensen plaatsen voor de wekelijkse bijeenkomsten in een lokale afdeling of voor tijdelijke klussen. Vrijwilligerswerk is niet alleen erg gezellig, maar je doet ook veel ervaring op waar je (later) wat aan kunt hebt en die ook nog eens goed staat op je CV! Om je te helpen je werk zo goed mogelijk te doen kun je gebruik maken van de mogelijkheden die Jong Nederland je biedt zoals trainingen, informatie en activiteiten.

Als vrijwilliger bij Jong Nederland ontvang je 3 keer per jaar Idee, het magazine van Jong Nederland, boordevol nuttige en praktische informatie en natuurlijk speltips! Ook ontwikkelen we spelmateriaal, speciaal voor onze vrijwilligers. Ontdek het zelf, bij Jong Nederland is niets onmogelijk.

Kijk in het menu onder 'Dit is Jong Nederland, afdelingen' voor een afdeling in je eigen omgeving.

Je kunt natuurlijk ook landelijk vrijwilliger worden, kijk dan bij 'Dit is Jong Nederland, vacatures' voor de openstaande functies.

Wil je meer weten over Jong Nederland en/of hoe je vrijwilliger kunt worden? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau


Bezoek- en postadres:
Landelijk Bureau Jong Nederland
Vredeman de Vriesstraat 38a
5041 GS Tilburg

Telefoon: 013 580 00 85
E-mail: info@jongnederland.nl