Ik Ben Geweldig!


"Iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over. En voor jou is het ook feest.” Dat is in het kort gezegd waar Ik Ben Geweldig voor staat. Met coaching, training en financiële bijdragen tot € 1000,- willen we zoveel mogelijk jongeren supporten bij hun eigen idee om iets goed te doen voor een ander. Daar is niet alleen de ander bij gebaat; het is ook nog eens heel leuk en leerzaam voor jou zelf. Geweldig toch?

Ik Ben Geweldig-training


NJR heeft een speciale Ik Ben Geweldig-training ontwikkeld. Stap voor stap wordt behandeld wat er nodig is om van een idee een succes te maken! Met praktische tips en persoonlijk advies, kunnen de deelnemers daarna meteen aan de slag. De trainers gaan in overleg met de aanvrager de training aanpassen op het niveau en de behoefte van de deelnemers. De training duurt gemiddeld 1,5 uur, maar kan in overleg ook ingekort of uitgebreid worden.

Training aanvragen of meer info? Neem contact op met IBG via info@ikbengeweldig.nl  

Onderzoek naar 'Ik ben geweldig'


In 2013 heeft onderzoeksbureau Noorda en Co in opdracht van VSBfonds een onderzoek uitgevoerd naar de impact van Ik Ben Geweldig* op de betrokken jongeren. Uit het onderzoek blijkt dat het programma positieve effecten heeft op alle betrokkenen. Jongeren kunnen ook de komende jaren nog steeds hun idee bij www.ikbengeweldig.nl indienen. Heb je nieuw promotiemateriaal nodig of interesse in een gratis inspiratieworkshop voor jongeren? Neem dan contact op met info@ikbengeweldig.nl.