Kerstvakantie Landelijk Bureau

08-12-2018


In de kerstvakantie is het Landelijk Bureau gesloten. Houd hier rekening mee als je nog een webwinkel bestelling wilt doen, een kampvergunning of een Speld van Verdienste aan wil vragen. Doe je bestelling uiterlijk 17 december.

Hele fijne feestdagen!

Jong Nederland is jarig!

06-12-2018


Op 6 december 1944 is Jong Nederland opgericht.
Dat betekent dat we op 6 december 2018 al 74 jaar bestaan!

Dank jullie wel!

04-12-2018


Op 7 december is het internationale vrijwilligersdag. Een mooie gelegenheid om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Jong Nederland. Internationale vrijwilligersdag is een mooi moment om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun hulp en inzet. De Verenigde Naties heeft deze dag ingesteld om wereldwijd het vrijwilligerswerk in de schijnwerpers te zetten.

Idee 3 2018

03-12-2018


Afgelopen vrijdag is Idee 3 van 2018 bezorgd. Ben jij ingeschreven als leiding, maar ontvang je Idee niet, laat ons dit dan weten via idee@jongnederland.nl. Mail ons ook als Idee op het verkeerde adres bezorgd wordt of als jullie 2 exemplaren op 1 adres ontvangen en 1 exemplaar voldoende vinden.

Ledenadministratie Jong Nederland

22-11-2018


Afgelopen week is het ledenbestand (en het Lidmaatschapsboekje Jong Nederland 2019) naar de secretaris van je afdeling gestuurd. Daarin staan de gegevens van de kaderleden (en de aantallen van de jeugdleden) zoals deze nu bij ons geregistreerd staan. Het is in jullie en in ons belang dat deze gegevens up to date zijn. Controleer je gegevens goed en vul ze aan indien ze nog niet compleet zijn (denk ook aan je mailadres en mobiel telefoonnummer)!

Dit is belangrijk in verband met:
· Wettelijke Aansprakelijkheids- en Ongevallenverzekering (inbegrepen in de contributie)
· toezending Idee
· inschrijven voor (kader)activiteiten
· mogelijkheid tot inloggen op het leidinggedeelte van onze website
· toezenden van informatie vanuit Landelijk Bureau
· registratie van gevolgde cursussen (Introductie- en Kamp/bivakcursus)

Wanneer er een wijziging plaats vindt in de gegevens van kaderle den, denk hierbij aan nieuwe leiding, verandering van groep, adreswijziging, verandering van bestuursfunctie, stoppen als leiding etc., moet je deze altijd direct doorgeven. Dat kan per mail via info@jongnederland.nl.

Het lidmaatschapsboekje is ook te vinden op het leidinggedeelte van de website

Interim voorzitter

08-11-2018


Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Martijn van der Linden tijdelijk, tot november 2019, zijn werkzaamheden als voorzitter van het Landelijk Bestuur Jong Nederland onderbroken. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Sjouke Posthumus. Sjouke is een Jong Nederlander in hart en nieren. Zijn roots liggen bij de afdelingen Halfweg en Spaarndam. Van 2001 tot 2010 was hij onder andere vicevoorzitter en secretaris van het Landelijk Bestuur en daarvoor was hij lid van diverse landelijke werkgroepen waaronder de Werkgroep Externe Betrekkingen. We zijn blij met de benoeming van Sjouke als interim-voorzitter en wensen hem veel succes!

Wie-o-wie wint?

08-11-2018


Zijn jullie ook zo benieuwd wie de heerlijke TYDF taart wint? Kijk zaterdag om 12.00 uur op onze Facebookpagina voor de bekendmaking.

Heb jij je wekker al gezet?

01-11-2018


Zondag gaat The Young Dutch Festival van start! Een spannende race tegen de klok op jouw eigen locatie tussen Jong Nederlanders uit het hele land! #JongNederland

Adressen t.b.v. verzendlijst Idee

30-10-2018


Wanneer er een wijziging plaats vindt in de gegevens van kaderleden, denk hierbij aan nieuwe leiding, verandering van groep, adreswijziging, verandering van bestuursfunctie, stoppen als leiding enzovoort, moet je deze altijd direct doorgeven. Dat kan per mail via info@jongnederland.nl.

Op 15 november gaan de adressen t.b.v. de verzendlijst voor Idee naar de drukker. Ben je nieuwe leiding of pas geleden verhuisd of een andere mutatie: geef het nog snel door zodat jij Idee in je brievenbus ontvangt.

Toolkit AVG

29-10-2018


Vanaf 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ben jij voor je organisatie bezig met het privacybeleid? Bekijk in de toolkit op deze website een aantal hulpdocumenten.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 32