Medisch formulier

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt natuurlijk ook voor je kamp. Dan is het goed als er goed opgeleide EHBO’ers aanwezig zijn. Daarnaast moet de EHBO-koffer natuurlijk goed zijn gevuld.

Het is ook handig als je voldoende informatie over de deelnemers van het kamp hebt. Daarvoor is het medisch formulier ontwikkeld. Hierop staat allerlei relevante informatie die je nodig zou kunnen hebben. Laat alle deelnemers (ook de leiding) zo’n formulier ingevuld inleveren. Stop deze formulieren in een centrale map. Het is handig om deze map op een centrale plek te bewaren (bijvoorbeeld bij de EHBO koffer). Zo heb je altijd alle informatie bij de hand.

Je kunt er ook nog voor kiezen om een kopie van het verzekeringsbewijs van de ziektekostenverzekering te laten toevoegen. Zo weet je zeker dat iedereen is verzekerd en soms werkt dit een stuk sneller bij een dokterspost of het ziekenhuis.

Ga je in het buitenland op kamp? Dan is het ook slim om een kopie van het paspoort bij te voegen. Voor het buitenland is het formulier ook in het Engels geschreven.

Het formulier is natuurlijk niet alleen erg handig voor een kamp maar ook voor tijdens de wekelijkse bijeenkomsten.

Downloads