Idee magazine

Idee magazine
Direct naar
  • Abonnement
  • Aanleveren artikelen
  • Je afdeling belicht

Idee is het vrijwilligersmagazine van Jong Nederland en komt 3x per jaar uit. Naast inhoudelijke artikelen, achtergrondinformatie over vrijwilligerswerk en nieuws over Jong Nederland, bevat Idee een 4 pagina’s tellend uitneembaar middenkatern, de Klepperrr. De Klepperrr staat bol van de praktische speltips voor alle leeftijden.

Vrijwilligers van Jong Nederland ontvangen Idee persoonlijk thuis op de deurmat.

Mis je nog nummers?
Voor zolang ze verkrijgbaar zijn, kun je missende exemplaren van vorige jaargangen Idee opvragen bij het Landelijk Bureau. Bestellen kan via de webwinkel.

Zes uitgaven van het tijdschrijf Idee

Abonnement

Geen lid? Ben je actief als vrijwilliger? Geïnteresseerd in het vrijwillige jeugdwerk? Werk je met kinderen? Heb je behoefte aan spelinspiratie? Als je een van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, dan is een abonnement op Idee wellicht iets voor jou!

Een abonnement kost € 22,50 per jaar. Neem voor een abonnement op Idee contact op met het Landelijk Bureau van Jong Nederland.

Abonnementsvoorwaarden: Abonnementen gaan in principe in per 1 januari. Bij tussentijdse aanmelding worden reeds verschenen uitgaven van het jaar, mits voorradig, nagezonden. Abonnementen kunnen schriftelijk tot een maand voor het begin van het nieuwe jaar worden opgezegd.

Aanleveren artikelen

Heb je informatie die je graag wil delen met je mede-Jong Nederlanders, stuur dan je informatie naar idee@jongnederland.nl.

Deadlines:

Idee 1 2024 > half februari
komt uit in de eerste week van april

Idee 2 2024> half juni
komt uit in de eerste week van augustus

Idee 3 2024 > half oktober
komt uit in de eerste week van december

Je afdeling belicht

In ‘Je afdeling belicht’ laten Jong Nederland-afdelingen zien hoe het er bij hen aan toe gaat! Volg de link hieronder en bekijk de vaste rubriek van hét vrijwilligersmagazine van Jong Nederland!
Wil je ook met je afdeling in de rubriek “Je afdeling belicht’ verschijnen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau via idee@jongnederland.nl.