Nieuws

Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Kennisboostweek ‘Nieuwe Gezichten’

Kennisboostweek ‘Nieuwe Gezichten’

2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Tijdens de kennisboostweek, met thema ‘Nieuwe gezichten’, worden kennis en ervaringen gedeeld waarbij 8 doelgroepen centraal staan. Het uitgebreide programma is in de week van 16 tot en met 20 november 2020.

Corona update

Corona update

Het Landelijk Bestuur heeft vanochtend een mail gestuurd naar de secretarissen van alle afdelingen. Je kunt de brief ook hier lezen.

Verzetten afdelingsraad

Verzetten afdelingsraad

Het bestuur heeft besloten om i.v.m. de nieuwe maatregelen, de afdelingsraad te verzetten naar het eerste kwartaal van het nieuwe jaar.

Kandidaat voorzitter

Kandidaat voorzitter

Afgelopen oktober, heb ik een prettig verkennend gesprek gehad met het bestuur. De reden was, dat ik mij had aangemeld voor de vacature van “Voorzitter” Landelijk Bureau Jong Nederland.

Mijn naam is Peter de Ruiter, ben 68 jaar jong en woon in de gemeente Heusden aan de Maas. Ik heb met veel interesse gereageerd op deze vacature omdat ik Jong Nederland van dichtbij heb meegemaakt tijdens mijn carrière.

Ik hoop snel met jullie allen kennis te maken, van jullie te leren en bij te staan.

Nieuwe website, nieuwe look

Nieuwe website, nieuwe look

Zoals je misschien al ziet, hebben we een nieuwe look! Onze website en nieuwsbrief hebben een flinke make-over gehad en daar zijn we heel blij mee!

Op onze website kun je nog steeds de informatie vinden die je gewend bent, bijvoorbeeld over onze afdelingen, maar ook over veiligheid, regelgeving, vrijwilligers werven en nog veel meer! Neem ook eens een kijkje in onze webwinkel, waar je allerlei leuke Jong Nederland-artikelen kunt bestellen.

Nieuw: Spelendatabank

Nieuw: Spelendatabank

Een nieuwe toevoeging aan onze website is de Spelendatabank! Dit is een database met heel veel spelletjes en activiteiten die gepubliceerd zijn in de Klepperrr: het spelkatern in ons vrijwilligersblad Idee.

Je kunt spelletjes zoeken op zoekwoord of kijk eens rond op basis van leeftijd of categorie. Veel speelplezier!

Leidinggedeelte

Leidinggedeelte

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuw leidinggedeelte! Daar vind je belangrijke informatie over Jong Nederland. Het leidinggedeelte is toegankelijk voor ingeschreven vrijwilligers van Jong Nederland.

I.v.m. de AVG konden we jullie gegevens niet overzetten. Je moet dus een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat kun je hier doen.

Nieuw spelboekje: Feest! en andere speciale dagen

Nieuw spelboekje: Feest! en andere speciale dagen

Supertrots zijn we op ons nieuwe spelboekje: Feest! en andere speciale dagen. Het boekje is uitgebracht ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan. De afdelingen krijgen binnenkort een mail over hoe ze de boekjes voor hun ingeschreven vrijwilligers kunnen krijgen.
Ben je geen vrijwilliger bij Jong Nederland en wil je het boekje bestellen? Ga dan naar onze webwinkel.

Winnaars TYDF 2020

Winnaars TYDF 2020

Vorige week zondag hebben 14 teams uit 8 afdelingen deelgenomen aan het TYDF 2020. De deelnemers waren erg enthousiast!

De winnaars zijn De Knerten 1 van Jong Nederland Diessen. De teamcaptain heeft de Award in ontvangst genomen en het team gaat volgend jaar een dagje naar een pretpark.

Bericht Landelijk Bestuur Jong Nederland

Bericht Landelijk Bestuur Jong Nederland

Het Landelijk Bestuur heeft vanmiddag een mail gestuurd naar de secretarissen van alle afdelingen. Je kunt de brief ook hier lezen.