Nieuws

Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Landelijk Bureau gesloten

Landelijk Bureau gesloten

Vanaf maandagmiddag 23 mei t/m zondag 29 mei is het Lanldeijk Bureau gesloten.

Op woensdag open

Op woensdag open

Het Landelijk Bureau Jong Nederland is deze week op woensdag 11 mei geopend (ipv donderdag 12 mei).

Vacature Sociaal Cultureel Werker

Vacature Sociaal Cultureel Werker

Ter ondersteuning van het huidige bureauteam zijn we op zoek naar een sociaal-cultureel werker.

Je werkt mee in het team. Je beantwoordt vragen van vrijwilligers en werkgroepen. Je geeft informatie en advies. Je denkt mee, begeleidt en faciliteert vrijwilligers. Je onderhoudt contacten met onze afdelingen en districten en ondersteunt hen op verzoek. Je organiseert activiteiten (mee). Je werkt mee aan de website, nieuwsbrief, social media, het vrijwilligersblad Idee en het nieuwe spelboekje. Je draagt bij aan de zeer diverse administratieve werkzaamheden, het trainingsaanbod, nieuwe projecten, fondsenwerving, de ontwikkeling van beleidsstukken en verkopen uit de webwinkel.

Vroege-vogel-actie Kaderschouw

Vroege-vogel-actie Kaderschouw

De vroege-vogel-actie van de Kaderschouw is t/m 1 mei. Dat is komend weekend! In de vroege-vogel-actie kost een kaartje €30 p.p. De prijs wordt na 1 mei verhoogd.Meld jullie nog snel aan!

Week van de teek 25-29 april

Week van de teek 25-29 april

Teken kunnen ziektes overbrengen, onder andere de ziekte van Lyme. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je de kans op een tekenbeet vermindert en wat je moet doen als je toch gebeten bent.Meer informatie

Vermijd onnodige kosten: stop je wbtr-abonnement

Vermijd onnodige kosten: stop je wbtr-abonnement

Veel afdelingen hebben vorig jaar een abonnement afgesloten op de website WBTR.nl. Mocht je na een jaar geen gebruik meer willen maken van wbtr.nl, stop dan één maand voordat de termijn afloopt het abonnement.

Nationale buitenspeeldag 8 juni

Nationale buitenspeeldag 8 juni

De Buitenspeeldag 2022 is op woensdag 8 juni. Doen jullie ook mee? Je kunt vanaf nu jullie activiteit aanmelden op de website!PS: Hebben jullie je activiteit aangemeld? Dan ontvang je een ‘Hier spelen wij’ spandoek (zolang de voorraad strekt)!

Districtentoer 2022

Districtentoer 2022

Als Landelijk Bestuur willen we jullie graag weer bezoeken tijdens de districtentoer. Vanwege corona hebben we elkaar vooral digitaal gezien, dus we kijken er naar uit om weer fysiek langs te komen. Tijdens de districtentoer gaan we graag met jullie in gesprek over waar we met het Landelijk Bestuur mee bezig zijn en horen we graag wat er bij jullie goed gaat of waar eventuele problemen zitten.

> Aanmeldformulier

Wildcards voor districtstoernooi in Twente

Wildcards voor districtstoernooi in Twente

Van 13 t/m 15 mei is er voor junioren en senioren het districtstoernooi Twente 2022. Met het thema 1001 nachten gaan we ons begeven in oosterse sferen, denk aan vliegende tapijten, theehuizen, de turkse bazaar en geesten uit een fles! We gaan er een te gek weekend van te maken!

Omdat we blij zijn dat we weer een festival mogen organiseren delen we wildcards uit voor verenigingen buiten district Twente. Hebben jullie ook zin om je te begeven in oosterse sferen meld je dan heel snel aan!