Nieuws

Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Corona update

Corona update

Nieuwe datum NLdoet

Nieuwe datum NLdoet

NLdoet 2021 wordt met 2,5 maand uitgesteld. Gezien de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown is het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van Nederland door laten gaan op 12 en 13 maart. NLdoet wordt daarom verplaatst naar het weekend van 28 en 29 mei.

Tot 23 april 2021 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet klussen. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Voor het budget geldt: op = op!

Om klussen veilig uit te kunnen voeren, mag je dit jaar daarnaast voor maximaal €50 aan de volgende beschermende middelen aanvragen: mondkapjes, desinfecterende gel, handschoenen en zeep.

18-24 januari: Week van het Vragen

18-24 januari: Week van het Vragen

De Week van het Vragen is onderdeel van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Deze week heeft als doel om meer mensen bewust te maken dat vrijwilligerswerk op heel veel plekken kan bijdragen en dat er nog veel mensen nodig zijn om hier hun steentje aan bij te dragen.

NL Doet 2021 met financiële ondersteuning

NL Doet 2021 met financiële ondersteuning

Tot 31 januari 2021 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet 2021 klussen. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Voor het budget geldt: op = op!

Om klussen veilig uit te kunnen voeren, mag je dit jaar (naast de €350) voor maximaal €50 aan de volgende beschermende middelen aanvragen: mondkapjes, desinfecterende gel, handschoenen en zeep.

Lees verder

Kerstvakantie Landelijk Bureau

Kerstvakantie Landelijk Bureau

In de kerstvakantie (18/12 – 3/1) is het Landelijk Bureau gesloten.

Corona update

Corona update

Vanaf vandaag gaat Nederland, tot en met dinsdag 19 januari, in een strenge lockdown.

Fysieke bijeenkomsten zijn niet mogelijk. We roepen iedereen op, zoveel als mogelijk, online contact te houden met jullie leden.

Idee 3 2020

Idee 3 2020

Begin december is Idee 3 van 2020 bezorgd. Ben jij ingeschreven als leiding, maar ontvang je Idee niet, laat ons dit dan weten via idee@jongnederland.nl.

Mail ons ook als Idee op het verkeerde adres bezorgd wordt of als jullie 2 exemplaren op 1 adres ontvangen en 1 exemplaar voldoende vinden.

Hoge resolutie Kleppie

Hoge resolutie Kleppie

Heb je gezien dat je op het leidinggedeelte van onze nieuwe website nu onze Kleppieplaatjes in hoge resolutie kunt downloaden?
Als je nog geen wachtwoord hebt voor het leidinggedeelte, kun je dat hier aanvragen.

We zijn jarig!

We zijn jarig!

Op 6 december 1944 is Jong Nederland opgericht.
Dat betekent dat we op 6 december 2020 al 76 jaar bestaan!

Internationale vrijwilligersdag

Internationale vrijwilligersdag

Op 7 december is het internationale vrijwilligersdag. Een mooie gelegenheid om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Jong Nederland. Internationale vrijwilligersdag is een mooi moment om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun hulp en inzet. De Verenigde Naties heeft deze dag ingesteld om wereldwijd het vrijwilligerswerk in de schijnwerpers te zetten.