Jantje Beton Collecte

50% voor eigen afdeling

Jantje Beton heeft nog ruimte voor afdelingen om mee te lopen met de Jantje Beton Collecte. De collecteopbrengst is een aardig steuntje in de rug voor afdelingen.

Lokale clubs kunnen zich inschrijven voor de Jantje Beton Collecte. Uniek aan deze actie is dat 50% van de opbrengst voor de collecterende (jeugd)club zelf is. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van spelmaterialen en organisatie van buitenactiviteiten. Met de andere 50% start en steunt Jantje Beton projecten die ervoor zorgen dat steeds meer kinderen veilig, vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen in hun eigen buurt.

Voordelen van meedoen aan de Jantje Beton Collecte:
– 50% van de opbrengst is voor de clubkas
– Je collecteert met je club in je eigen regio
– Mensen leren jouw vereniging kennen
– Jantje Beton regelt vergunningen en collectematerialen voor jouw club
– Met de inzet van jouw club worden kinderen in heel Nederland geholpen

Jong Nederland afdelingen kunnen de opbrengst bijvoorbeeld gebruiken voor het zomerkamp.

Geïnteresseerde afdelingen kunnen zich aanmelden via het online inschrijfformulier op de website: jantjebeton.nl/ik-wil-helpen/collecteer-mee

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Jantje Beton Collecte
Tel: (030) 242 72 65 (ma. t/m vrij. van 08.30 – 17.00 uur)
E-mail: collecte@jantjebeton.nl

DigiCollect

De Jantje Beton Collecte is van 4 tot en met 9 maart 2024. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen clubs geld op waarvan de helft van de opbrengst naar de clubkas gaat en de helft naar projecten van Jantje Beton.

HOE WERKT HET?
Wanneer je de club aanmeldt, dan bekijkt Jantje Beton of er in jouw plaats al wordt gecollecteerd. Kunnen jullie meedoen?! Mooi, dan ontvang je een inlog om aan de slag te gaan in de Collecte Community. In sommige gevallen is er een collecte-organisator die in de plaats zorgt dat alles goed verloopt.
Wordt er in het gewenste gebied al heel enthousiast gecollecteerd? Het is altijd mogelijk om online aan de slag te gaan. Collecteer met jouw club via de online collectebussen van Digicollect. Gewoon thuis vanaf de bank!

COLLECTEREN IN 2024
In 2024 gaan de collectanten weer als vanouds langs de deuren, maar online collecteren is niet meer weg te denken. Fantastisch hoe de combinatie van donaties vragen de opbrengst van de clubs verhoogt.

DigiCollect: Geen tijd om langs de deuren te gaan? Een collectant kan ook met een persoonlijke online collectebus collecteren, gewoon thuis vanaf de bank. Het meest ideale is natuurlijk om ook langs de deuren te gaan en online te collecteren.

iDEAL QR-code: Dingdong! Niemand thuis? Geen klein geld in huis? Online doneren via de iDEAL QR-code kan altijd! De iDEAL QR-code van de club hang je met een kofferlabel gewoon aan de collectebus. En is er niemand thuis, gooi het niet-thuis-kaartje met de iDEAL QR-code in de brievenbus.