Idee


Idee is het vrijwilligersmagazine van Jong Nederland. Naast inhoudelijke artikelen, achtergrondinformatie over vrijwilligerswerk en nieuws over Jong Nederland, bevat Idee een 4 pagina’s tellend uitneembaar middenkatern, de Klepperrr. De Klepperrr staat bol van de praktische speltips voor alle leeftijden.

Vrijwilligers van Jong Nederland ontvangen Idee persoonlijk thuis op de deurmat.

Geen lid?
Ben je actief als vrijwilliger?
Geïnteresseerd in het vrijwillige jeugdwerk?
Werk je met kinderen?
Heb je behoefte aan spelinspiratie?

Als je een van bovenstaande vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, dan is een abonnement op Idee wellicht iets voor jou! Een abonnement kost € 22,50 per jaar.

Neem voor een abonnement op Idee contact op met het Landelijk Bureau van Jong Nederland (Ook collectieve abonnementen zijn mogelijk).

Abonnementsvoorwaarden: Abonnementen gaan in principe in per 1 januari. Bij tussentijdse aanmelding worden reeds verschenen uitgaven van het jaar, mits voorradig, nagezonden. Abonnementen kunnen schriftelijk tot een maand voor het begin van het nieuwe jaar worden opgezegd.

Redactieadres:
Landelijk Bureau Jong Nederland
Vredeman de Vriesstraat 38a
5041 GS Tilburg
Tel. 013 580 00 85
idee@jongnederland.nl

Aanleveren artikelen


Heb je informatie die je graag wil delen met je mede-Jong Nederlanders, stuur dan je informatie naar idee@jongnederland.nl.

Deadlines:

Idee 1 2020    3 maart     komt uit in de eerste week van april
Idee 2 2020    30 juni    komt uit in de eerste week van augustus
Idee 3 2020    3 november    komt uit in de eerste week van december

Mis je nog nummers?


Voor zolang ze verkrijgbaar zijn, kun je missende exemplaren van vorige jaargangen Idee opvragen bij het Landelijk Bureau. Bestellen kan via de webwinkel.