WEB


Ga uit je Wereld-bol

Jong Nederland biedt vele mogelijkheden je grenzen te verleggen en een kijkje te nemen aan de andere kant van de horizon. De afgelopen jaren kon je in Idee regelmatig artikelen lezen over de verschillende activiteiten waaraan je deel kunt nemen. Veel van de mensen die de stap naar een internationaal avontuur hebben gewaagd zijn later dolenthousiast teruggekomen.

In het menu vind je de verschillende activiteiten die plaatsvinden. Ook zijn er landen die activiteiten organiseren die toegankelijk zijn voor Jong Nederland: talen cursussen, krinkel kamp in België, Kinderkampen in Denemarken e.d. Er is dus best wel veel op internationaal gebied. (zie ook www.fimcap.org)

Voor meer informatie kun je bellen met het Landelijk Bureau van Jong Nederland, vraag dan naar iemand van de WEB. 

Wat is de WEB?


WEB staat voor Werkgroep Externe Betrekkingen. Hierbij zul je je nog niets kunnen indenken. Het komt erop neer dat de WEB de internationale commissie is van Jong Nederland Landelijk.

Fimcap


Jong Nederland is aangesloten bij de Fimcap. Dit is een internationale overkoepelende organisatie voor jeugdverenigingen niet alleen vanuit Europa maar wereldwijd. Van Afrika tot Azië. Fimcap is onderverdeeld in de continenten en vanuit daar worden vergaderingen gehouden en internationale activiteiten georganiseerd.