De tempel van Sham Sham Bali

  • 12+

We gaan op een zoektocht door de tempel van Sham Sham Bali: de god van het vuur, de feestvreugde en… de dood. Een priester wil je inwijden in de lokale mystiek, maar daarvoor moeten jullie eerst het geheim van de tempel doorgronden.

Er zijn 15 locaties in de tempel van Sham Sham Bali. Om verder te komen in de tempel moet je elke locatie onderzoeken. Per locatie vertelt de leiding vertelt je wat de mogelijkheden zijn en dan mogen jullie kiezen wat jullie willen onderzoeken.

Tijdens de zoektocht moet je opdrachten doen. Als je een opdracht goed uitvoert kom je steeds verder in de tempel. Als je afwijkt van de regels of opdrachten niet goed uitvoert keer je terug naar een andere ruimte.

Soms is het zo dat de opdrachten voorlopig op zijn op 1 locatie en dat je dan eerst naar een andere ruimte moet om verder te kunnen in de tempel.

Ook zal je soms voorwerpen moeten meenemen die je verderop in de tempel nodig hebt. Dus houd je ogen goed open voor spullen die je mee kunt nemen, het kan altijd makkelijk zijn.

Lukt het jullie om het geheim van Sham Sham Bali te doorgronden? Heel veel succes!!!