De allerleukste Jong Nederland foto´s

18-12-2013


We zijn op zoek naar jullie allerleukste Jong Nederland foto's! Foto's die wellicht gebruikt kunnen gaan worden voor een algemene wervingsposter. De wervingsposters kunnen vervolgens door jullie gebruikt worden om jeugdleden en vrijwilligers te werven en om Jong Nederland onder de aandacht te brengen. Help ons aan jullie leukste foto's. Stuur je foto's voor 30 januari naar info@jongnederland.nl.

Wij ontvangen jullie foto's graag in het originele formaat. Als je meerdere foto's wilt sturen, gebruik dan aub wetransfer.com (we kunnen mailtjes tot 10MB ontvangen).

Kerstvakantie Landelijk Bureau

10-12-2013


Het Landelijk Bureau is gesloten van 19 december 2013 t/m 5 januari 2014. Heb je nog winkelbestellingen, aanvragen voor spelden enzovoort: stuur deze ons dan voor 18 december.

Hele fijne feestdagen!

Ledenlijst

13-11-2013


Zoals ieder jaar, is in november het ledenbestand (en het Lidmaatschapsboekje Jong Nederland 2014) naar de secretaris van je afdeling gestuurd. Daarin staan de gegevens van de kaderleden zoals deze nu bij ons geregistreerd staan. Het is in jullie en in ons belang dat deze gegevens up to date zijn. Wanneer er een wijziging plaats vindt in de gegevens van kaderleden, moet je deze altijd direct doorgeven. Dat kan per mail via info@jongnederland.nl. Als jullie de tussentijdse wijzigingen goed en consequent doorgegeven hebben, zou het bestandsoverzicht dat de afdeling ontvangen heeft correct moeten zijn. Het Lidmaatschapsboekje is te downloaden via het ledengedeelte.

Gezocht: medeorganisatoren voor het nieuwe digitale Festival

13-11-2013


Ben jij ook toe aan een nieuw Jong Nederland Festival? Een evenement waar alle afdelingen makkelijk en low budget aan mee kunnen doen?? Met ludieke opdrachten, leuke spelen en uitdagende raadsels die je zowel on- als offline uitvoert? Waarbij je de resultaten digitaal uitwisselt met andere Jong Nederlandafdelingen? Een activiteit van één dag, op jullie eigen locatie, met jullie eigen jeugdleden, maar wel met alle Jong Nederlandafdelingen tegelijk? Denk mee, laat je fantasie gaan en zorg samen met een landelijke werkgroep in 2014 voor een geweldig, goed georganiseerd, nieuw Festival!! De werkgroep bedenkt het concept, de vragen en opdrachten.

Brief over Leidraad Meldingen IGZ 2013

07-11-2013


Heeft jullie Jong Nederland afdeling een brief van de Inspectie voor de Gezondheidszorg over de Leidraad Meldingen IGZ 2013 ontvangen? Deze brief is alleen bedoeld voor organisaties die onder toezicht staan van de inspectie. Je kunt de brief als niet verstuurd beschouwen.

Meld jouw evenement aan en bestel gratis posters

22-10-2013


Meld jullie evenement/activiteit aan bij gemeentewijzer.nl en ontvang gratis posters: 100 stuks A3 of 25 stuks A2

29 nov. Congres signalering en aanpak kindermishandeling

22-10-2013


Op 29 november 2013 vindt het congres “signalering en aanpak kindermishandeling” plaats in het provinciehuis Noord-Brabant te ’s-Hertogenbosch.

Jullie worden uitgenodigd voor dit congres. Aanmelden kan tot 20 november 2013. De kosten zijn 15 euro per persoon (lunch inbegrepen). Ook voor niet-Brabanders.

Lees meer en aanmelden

Vrijwilliger in de kijker

21-10-2013


Jong Nederland is een organisatie die bouwt op vrijwilligers. Mensen die hun vrije tijd opofferen om wekelijks een groep te draaien, jaarlijks te helpen met de kamporganisatie, de wekelijks oud-papieractie coördineren, het onderhoud van de blokhut uitvoeren, enzovoort. Een afdeling wordt gemaakt dóór vrijwilligers, maar ‘wie’ zijn nu juist die vrijwilligers? Waarom? Omdat we trots zijn op de kracht van deze mensen en we Jong Nederland niet kunnen maken zonder hen. Hebben jullie zo'n speciale vrijwilliger die jullie in de kijker willen zetten? Mail dan naar info@jongnederland.nl.

Vrijwilliger in de kijker

Kortingsactie bij Movie Park

09-10-2013


Ga met Jong Nederland met 50% korting naar het Halloween Horror Feest in Movie Park Germany. Als deze maand de zon in Bottrop ondergaat is het oppassen geblazen! Het normaal gezellige attractiepark wordt tijdens het 15e Halloween Horror Feest vanaf 18 uur overgenomen door meer dan 250 gruwelijke monsters en hongerige weerwolven. Beleef deze nachtmerrie die cultstatus geniet en meermaals bekroond werd tot ‘Het beste evenement van het jaar’.

Hier vind je het aanmeldformulier

Spelmap Werelds! en spelboekje Spelfeest! zijn uitverkocht

03-10-2013


De Spelmap Werelds! en het spelboekje Spelfeest! zijn uitverkocht.

De spelboekjes Natuurspelen! en Spelen met knopen en pionieren zijn nog volop verkrijgbaar. Ook leuk als sinterklaas- of kerstcadeautje.

Pagina: 1 .... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 .... 29